Следва

Латиноамериканско

Fashion battle: Ах, тези Ч-А-Н-Т-И

Чантата - вечната или пък изцяло съобразена с волята на тенденциите...

All fashion преди 6 години

В традиционната вече рубрика разглеждаме модата като забавлението, което й е отредено да бъде.

Под формата на импровизиран креативен двубой, двама от редакторите ни се "въоръжават" с лепило, ножици и букет от цветове, за да покажат как зададената тема разцъфва във въображението им.

А днес това е Чантата - вечната или пък изцяло съобразена с волята на тенденциите за предстоящия сезон, разгледана в любопитни стилистични комбинации...

Габриела

Ring handle чантите се очертават да бъдат сред водещите тенденции за предстоящия есенно-зимен сезон, а The Row представят красива интерпретация по темата в мини размер, изкусна изработка и лесно приложим силует, благодарение на дългата дръжка. В комбинация със семпли, но и същевременно силни като силует или цвят елементи, интересният й дизайн изпъква максимално - джинси в светъл тон и леко винтидж настроение; широка жълта риза; чехли на ток в животински принт и, разбира се, фините бижута, носени по няколко наведнъж.


Чанта The Row - 2940 лв.
Джинси Frame - 695лв.
Пъстен Wwake - 686 лв.
Чехли Mercedes Castillo  - 695 лв.
Риза &Other Stories 155 лв.


Филип

"Peekaboo", Ох... толкова тропическа и гореща, а пък този тонално-кафяв питон, който е така детайлно и изящно зашит, направо емоционално те въздига до небето на Атлантическия океан и те предизвиква да не я оставиш сама през деня, а вечерта няка бъде до теб, на масата, в съседния апартамент.

Чанта Fendi, намираме тук


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.