Следва

Тенденциите Есен/Зима`17 според Vogue и какво мислим ние: Dazzle

Игра на визии: Totally In Love!

Игра на визии е идея, в чийто замисъл е заложена концепцията за експеримент...

All fashion преди 6 години

Игра на визии е идея, в чийто замисъл е заложена концепцията за експеримент. Днес експериментът се случва така: взимаме точно седем на брой изключително добри елемента, които да ни послужат за отправна точка в създаването на четири стилови интерпретации. Елементите - част от тях базови и намиращи се във всеки ден добър дамски гардероб, а другите - тенденциозно ориентирани:

- ефирен топ с паднало рамо и райе Miss Sixty
- деним кецове Calvin Klein
- туника Miss Sixty
- удобна чанта Calvin Klein
- trendy червена рокля Miss Sixty
- светли джинси Calvin Klein
- суитчер Calvin Klein


Оттам нататък фешън заигравките, съобразени с наложилите се за сезона стилистични рамки, се реализират на практика с лекота, а ето го и резултата...

Топът с паднало рамо и пухкави ръкави заема централна роля в построяването на тази романтична, но и същевременно смела визия. Райетата му красиво кореспондират на широките панталони с висока талия, докато контрастните цветове под формата на шал с принт и оранжева bucket чанта се грижат за финалните щрихи. Още един забележителен елемент са деним кецовете, които с интересната си текстура контрастират на ефирните материи.



Топ Miss Sixty, панталони Karen Millen, кецове Calvin Klein, чанта Karen Millen, обeци и шал архив



Червената рокля, особено тази в миди силует в никакъв случай не е за пренебрегване както в настоящия топъл сезон, така и за предстоящия есенно-зимен. Тук интерпретираме червеното миди в много лятна и отпускарска визия, състояща се от златни равни сандали; фини бижута, винаги носени по няколко наведнъж; както и незаменимата за сезона кошница.



Рокля Miss Sixty, сандали Patrizia Pepe, гривни Patrizia Pepe, колиета и кошница архив



Минималистичният прочит в днешния епизод се състои от семпла бяла туника в "хрупкав" поплин памук и преувеличена панделка около талията. Комбинираме я с високи еспадрили на платформа и страхотна черна чанта, която лесно преминава в weekend bag при настъпването на дългия уикенд край морето. Обиците, разбира се, са оувърсайзд халки, а вниманието към детайла, четем на неочаквани места...



Туника Miss Sixty, сандали Karen Millen, чанта Calvin Klein, обeци архив


Не чак толкова лятната, но изключително подходяща при смяна на сезоните визия се композира в гамата на червените елементи. Знаейки, че това е цветът на предстоящата есен, не можем да се сдържим да го използваме отново и отново. Спираме се на големия червен суитчер, който просто застава великолепно до избелелите кропнати джинси, а тъмночервените боти до глезена завършват започнатата композиция. Добавяме и една малка чантичка, любопитен прочит на актуалната fanny pack от 90-те.





Суитчер Calvin Klein, джинси Calvin Klein, чанта и боти Patrizia Pepe, обeци архив

Фотография: Марияна Петрова
Стайлинг: Габриела Желева
Грим: Петя Пипева / с любезното съдействие на козметиката Yves Saint Laurent и Lancome
Модел: Калина Иванчева/Ivet Fashion MA


Дрехите с марка Calvin Klein и Miss Sixty намираме в магазините на Totally Erected в страната, както и оналйн ТУК!

More All fashion