Следва

Организаторите на SOLAR Summer няма да съдят вицепремиера Валери Симеонов

Нови опасности и екшън ситуации в премиерния четвърти сезон на "Черният списък" по NOVA

Нови опасности и екшън ситуации в премиерния четвърти сезон на "Черният списък" по NOVA...

Events преди 6 години

Напрегнати обрати и опасни екшън ситуации обещава четвъртият премиерен сезон на "Черният списък", който започва тази вечер от 23.00 ч. по NOVA. Всяка делнична вечер зрителите могат да следят премиерните епизоди на хитовия криминален сериал, който критиците често определят като телевизионен феномен. Главни действащи лица отново са Реймънд "Ред" Редингтън (Джеймс Спейдър) и Елизабет "Лиз" Кийн (Меган Буун).

След шокиращия финал на третия сезон на поредицата, Лиз и Ред продължават да изобличават високопоставените личности и задкулисните игри в света на конспирацията. В премиерните епизоди от четвърти сезон постепенно се разкрива, че Лиз е опитала да фалшифицира смъртта си, за да предпази новородената си дъщеря Агнес. Междувременно мистериозен господин твърди, че е истинският баща на Лиз. Той я провокира да се разрови в детството си и да се помири с беглите спомени, покварени от Редингтън.

В премиерния четвърти сезон Елизабет "Лиз" Кийн продължава да търси истината за миналото си, докато прави всичко възможно да опази себе си, детето и съпруга си. Без цялата истина обаче, всеки изминал ден крие все повече опасности за нея и семейството ѝ. Междувременно специалният отряд е шокиран от появата на Лиз и много приятелства биват погубени. Предаден от най-близките си, особеният етичен кодекс на Редингтън търси справедливост, докато се бори с армия от нови и неочаквани хора от Черният списък.



Не пропускайте първи епизод от премиерния четвърти сезон на "Черният списък" – тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 4 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 5 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?