Следва

Петъчен Somersby БЛИЦ: Иван Радуловски

Питахме мъжете: Като е на море, брои ли се? Изневярата, де.

Всички сме го чували: "Щом е извън града, значи не се брои"...

All About Life преди 6 години

Всички сме го чували: "Щом е извън града, не се брои".

Или иначе казано, с две думи - може да пипаш "настрани", когато си на почивка, на командировка, извън страната, извън града, извън всичко...

Знаем си, че мъжете са си похотливи и очичките им шарят по менюто, въпреки че вече са си поръчали, но пък какво - това ни позволява и на нас да го правим, нали?

Днес обаче, комбинираме горещото време, августовските мисли за море и изневерите - възможни, невъзможни, допустими или не, в едно, и подаваме едно уше към мъжките размисли и страсти:

Изневяра на морето брои ли се или то е нещо друго?

Отговорите следват:

Изневярата е компенсация от липса на любов.
Свилен, предприемач, 29

Вече няма изневяра! Инстинкт за размножение е! А по принцип флиртът също е изневяра - душата се отдава.
Бисер, бизнесмен, 30

Не виждам географското местоположение какво значение има в случая?! Въпросът е самата изневяра колко простима е и простима ли е изобщо.
Владимир, държавен служител, 34

Да, брои се. Това е все едно да питаш дали, ако те застрелят с пистолет със заглушител, пак се брои за престъпление. Още повече, тва да изневеряваш е гнусно и долно.
Георги, 20, студент

Ако си в сериозна връзка, и на Луната да е, изневярата пак се брои. Категорично.
Георги, 20, спортист

Изневяра на морето, на Луната, на кревата на родителите ти - все се брои! По-важното е след това да си го запазиш за себе си, ако половинката ти има някакво значение за теб. Нека мисълта да те разкъсва отвътре. Ако си кажеш, така на теб ти олеква и прехвърляш товара върху плещите на онзи, който не заслужава.
Десислав, 27, журналист

Брои се! Навсякъде и по всяко време!
Филип, 24, вокалист/китарист

Брои се точно толкова, колкото и изневярата по време на командировка.
Тома, 44, техник

Ако изневяра означава да предадеш любим човек, да, брои се.
Виктор, 44, IT

Да, абсолютно се брои.
Минко, 28, юрист

Определено се брои. Изневярата си е изневяра, независимо от мястото и времето. В никакъв случай това, че си на почивка не е оправдание за изневяра.
Георги, 24, музикант

ДА.
Кирил, 38, редактор

Брои се, да, ако я има любовта помежду ви.
Мартин, 23, композитор

В днешно време много хора за във връзка, която не им достава удовлетвориение, удоволствие и всичките неща, които принципно връзката трябва да носи със себе си. Понякога е едностранно, но може и да е двустранно. Всичко това в повечето случаи води до загуба на интерес и уважение и вследствие - "изневяра на морето". Уж е станало неволно, били са пияни, не са го искали наистина, "това не означава, че не се обичат". Бла, бла ... Изневярата си е изневяра, няма значение къде и кога е. Може да звучи като от миналия век, но щом човек е във връзка с някого, не трябва да се случват такива неща. Пък ако не се чувства добре и му се "живее", спокойно може да прекрати взаимоотношия. Никой човек не заслужава някой да се подиграва с чувствата му.
Иван, 21, студент

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.