Следва

„Кино в ПАРКА” с футболна предпремиера, италианска трагикомедия и любов по време на война

Movie Test Drive: Атомна блондинка

Atomic blonde, atomic woman, atomic movie...

Movies & TV преди 6 години

Малки мръсни тайни и скрити фантазии. Трябва да признаем, че всички имаме поне по една girl crush в живота. Сърце не ни дава да отречем красотата, талантите и съвършенството на някои жени. Нашата all time фаворитка обаче си остава неповторима Charlize Theron.



Със стъклените сини очи и перфектните руси коси, тя успява да завладее не само мъжките, но и женските сърца по цял свят. Това се вижда и в новия й филм "Atomic blonde", който превзе киносалоните и у нас. Перфектният екшън с блондинка, брюнетка французойка, любов, бой и неочаквани обрати. Официалната премиера бе на 11-ти август и ние се изстреляхме с пълна сила към големия екран. Изпълнени с очаквания - не останахме разочаровани. За пореден път прекрасната Терон доказа на всички, че като нея друга няма и няма и да има. Каним всички, които още не са се наредили за билети да отиват моментално и очакваме обратна връзка. Enjoy!


 

Лентата "Атомна блондинка" е дело на режисьора Дейвид Лийч и е базирана на мистериозния трилър The Coldest City от Антъни Джонстън. Музиката пък е на Тайлър Бейтс, а целият бюджет на филма възлиза на около 30 милиона долара. Освен на играта на Чарлийз, която се води и продуцент, се наслаждаваме на актьорите Джеймс Макавой, Джон Гудман, Атила Арпа, Барбара Зукова, Сам Харгрейв, Бил Скарсгард и други.
 

More Movies & TV