Следва

8 години по-късно: Крис Браун проговори за побоя над Риана

Шакира: "Майчинството е най-трудното нещо в живота ми!"

Поп дивата призна, че едва се е научила да се справя с наследниците си...

Други преди 6 години

Поп дивата призна, че едва се е научила да се справя с наследниците си.

"Смятам, че всички жени са в ситуацията, която съм и аз. Преди бях центъра на моя свят, а сега съм просто спътник на децата ми", казва Шакира, като споделя, че й трябват не 24 часа, а цели 32, за да може да свърши всичките си задължения.

"Майчинството е изключително трудно, а аз не вярвах в това. Никога не съм мислила, че наистина ще е толкова трудно и ще отнема толкова енергия. Постоянно мисля за семейството си и съм загрижена по цял ден. Това ме изтощава физически, емоционално и интелектуално", споделя още 40-годишната певица, която заедно с Жерар Пике възпитава момченцата Милан и Саша.

Освен това, в интервюто си за списание Hola! Шакира открито признава, за плановете си, да се откаже от музикалната си кариера, тъй като снимките на нов музикален албум й се струват твърде тежки.

"Въпреки това намерих стимул, защото семейството ми е подкрепи. Сега, повече от винаги, искам да пея и да ходя на турнета", казва латино изпълнителката.

Музикалната звезда говори и за партньора си Жерар Пике, футболист на "Барселона", и как двамата успяват да балансират изключително успешните си кариери: "Правим най-доброто, което можем. Имаме много любов, а това трябва да е основата на всяко семейство. Той и синовете ни са най-важното нещо за мен."


More Други