Следва

It's all about Philips fashion

Щрак, fashion, на портрет: Анна Дело Русо!

Знаете, понякога, когато си отворите гардероба, и някак индиректно ви обвива депресантска меланхолия от ахроматичните ви нюанси...

All fashion преди 6 години

Знаете, понякога, когато си отворите гардероба, някак индиректно ви обвива депресантска меланхолия от ахроматичните нюанси на дрехите, които притежавате. Просто сте забравили за цветните детски моделчета, с години събиращи прах в кашона на тавана, изяждани от молци, а тогава бяхте щастливи... 

Анна Делло Русо, която всички познаваме, е една прекрасна личност, защитник на модното изкуство и креативен консултант в японския Vogue. Упреквана от мнозина, дори fashion freak в очите на неколцина, ние няма да излезем в защита на едната или другата теза: Анна е световен човек, така че всеки коментар е излишен.

Затаряме очи, за да ги отворим по-широко от обичайното, с няколко подбрани аутфита на модната икона Русо в галерията горе>>>

Много цветове в хиляди нюанси, кожа с косъм, блестящи камъни, палта, поли, рокли, естравагантни шапки... За много хора те са "кич", смях и повод за шега.... Но, дръпнете стола две крачки назад - далеч от екрана, отворете снимката и леко затворете очи... Петното не е черно!

1. В първия аутфит виждаме синя рокля с интересен принт, които е доста смел за street style, обици, които със сигурност голяма част от жените притежават, било точно същите или подобни. Красиви очила, подходящи на стайлинга.
Прекрасни златни гривни като акцент в цялото настроение. Може би ще коментирате или индиректно помислите,  че ако имахте малко повече пари, бихте изглеждали по същия начин, даже и по-великолепно. Но се лъжете, магията в целият аутфит е в зелената гривна на дясната ръка на Анна, перфектно освежаваща цялата визия.

2.
 Много интересна модна комбинация с централна композиция, леко притворете очи пак... И първото нещо, което ще забележите, е интересният детайл на главата, който разиграва целия стайлинг в позитивна посока. Второто нещо, което ще ви открадне вниманието, е оранжевият нюанс на колана. Делло Руссо знае, усеща, боготвори детайлите...!

3.
 Вързала, нали, жената, няколко копринени шалчета, или дизайнерът просто креативно се въздигнал, но Анна е усетила и показва друго! Същите очила, същите обици, същите златни гривни - точно като в първия стайлинг, но липсва един аксесоарен сегмент. Това е зелента гривна, тя в този случай е претопена в средния шал, допълващ брилянтно цялото в качеството сио на нюанс. Плюс сладка чанта!

Коментари от типа, че тя е слаба, дрън - дрън, да не чуваме, всяка една жена е красива, а начинъ на подбиране, обличане и излъчване е вашият вътрешен глас, който понякога е заблуден или изтормозен от рекламата на идеалното красиво, so free yourself!

В тази рубрика няма да откриваме имената на дизайнерските модни парчета, за да не дойдем до заблуждения за това кое колко е скъпо и красиво, а ще обърнем внимание на модата като изкуство, композиция и начин на живот.


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.