Следва

Ваканцията на известните: Лео и Кейт заедно в Сен Тропе

8 години по-късно: Крис Браун проговори за побоя над Риана

По-добре късно, отколкото никога, са казали хората!...

Други преди 6 години

По-добре късно, отколкото никога, са казали хората!

В документалния филм за живота си "Chris Brown: Welcome To My Life", Крис Браун най-сетне реши, че е време да проговори за скандалния побой, който нанесе на Риана през 2009 година.

Рапърът искрено издава, че се чувства като чудовище и съжалява за инцидента, който ще го преследва завинаги.

"След случката, тя изгуби цялото си доверие в мен. Мразеше ме, въпреки че опитах всичко - на нея обаче не й пукаше. Редовно имахме словесни и физически атаки. Тя ме риташе, аз я удрях... никога нищо не беше наред", издава Крис, като признава още, че докато е бил във връзка с Риана, е имал сексуални отношения с друго момиче.

По разказите на Браун се разбира, че грандиозният скандал с Риана започнал, след като на партито след наградите "Грами" те се срещнали лице в лице с момичето, с което рапърът имал забежка.

"Риана започна да плаче, защото аз не й бях казал, че тя ще е там. Избухна и хвърли телефона си и започна да ми крещи как ме мрази. След това започна да ме удря. Пердето ми падна и просто и аз я ударих. Разцепих й устата, а когато видях бях в шок. Казвах си: "Защо по дяволите я ударих?", разказва Крис.

"Тя разбира се не спря до тук. Изплю в лицето ми кръв и това ме разгневи още повече. После взе ключовете ми и се престори, че ги изхвърля през прозореца. Слязох долу и започнах да ги търся, а тя започна да крещи от вратата: "Помощ, той се опитва да ме убие", добавя още Браун.

За насилието, което нанесе над Риана, рапърът бе осъден на 5 години пробация и 6 месеца обществено полезен труд, плюс - една година консултации срещу домашно насилиш.

Въпреки бруталното нападение обаче поп дивата и до ден днешен твърди, че Крис е любовта на живота й, а след инцидента дори се върна в прегръдките му, но след като разбрала, че това нейно решение засяга живота на много жени, които преминават през същото, реши да го напусне окончателно.

28-годишният музикант и 29-годишната певица се запознаха през 2004 година и моментално се влюбиха един в друг, но очевидно любовта им бе прекалено изпепеляваща и не тръгна в добра посока.

More Други