Следва

Глътка свежест

На вълна "сладко безделие" в La Bottega al Vicolo

Петък е и сме на италианска вълна...

All About Life преди 6 години

Петък е и сме на италианска вълна! Преди време ви разведохме из така уютно разположилите се 5 Италии в перфектния център на града, днес конкретно "влизаме" в една от тях!

La bottega al Vicolo - Mamma mia!



Лятна градина, хубава храна и перфектна приятелска компания. Какво повече му трябва на човек, за да прекара една прекрасна топла вечер тук.

Както казахме петък е, обзело ни е едно типично италианско "безделие", което мислим да продължим до края на деня, удобно разположени в лятната градина на Al Vicolo с чаша студено розе в ръка.

Ciao! Там сме!
 
  
 


La bottega al Vicolo

ул. Огоста 5

More from View Sofia

Taste Sofia: Изящният уют на "Щастливеца"

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...  

Maлките кулинарни производители празнуват традиционния Фестивал на Розовия домат

Food преди 3 години

Четвъртото издание на фестивала беляза и началото на новата инициатива на Mastercard – платформата за подкрепа на български кулинарни иноватори и локални производители Mastercard TasteBox

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.