Следва

Петъчна доза секс: Франциско Лачовски

За недостатъците на Еманюел и еманципацията: Бриджит Макрон в искрено интервю

Първата дама на Франция се откри в искрен разговор пред френското издание на списанието Elle...

Други преди 6 години

Първата дама на Франция се откри в искрен разговор пред френското издание на списанието Elle.

"Единственият недостатък на Еманюел е, че той е по-млад от мен и винаги използва това, за да се наложи. Винаги обаче очаквам необикновени неща от него. Винаги се питам какво ще е следващото приключение... и така вече в продължение на 20 години", искрена е 64-годишната Бриджит за отношенията с френския президент.

Що се отнася до скорошния скандал развил се с френските данъкоплатци и недоволството им, че Макрон ще получава заплата като Първа дама на Франция, Бриджит отговаря така: "Графикът ми ще бъде публикуван на официалния сайт - така че всички френски граждани ще могат да знаят какво и къде правя. Важно е всичко да е прозрачно. Ролята ми ще е обществено полезна, а французите ще са в състояние да знаят всичко."

Разбира се, Първата на Франция коментира и всевъзможната писания относно интересната й връзка с Еманюел - двамата се срещат когато той е на 15, а тя на 40.

"Когато чета неща, които касаят отношенията ни, все едно чета за друг. Нашата история всъщност е много проста", искрена е Макрон.

В интервюто си за френския Elle Бриджит говори още за феминизма и споделя собствената си представа: "Струва ми се, че XXI ще бъде век на жените. Ние ще може да намерим своя собствен подход към света."

More Други