Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 21.08 - 27.08

Дизайн за вдъхновение: Хиляда и една нощ в Casbah Cove

Елегантна, грандиозна и вълшебна...

All About Life преди 6 години

Елегантна, грандиозна и вълшебна - това са трите епитета, с които най-красиво можем да опишем великолепния палат, намиращ се в сърцето на Palm Desert, L.A.

Превърнете се в принцеса Ясмин, бъдете завинаги влюбена в тази модернизирана и същевременно автентична мароканска къща, проектирана от световно известния архитект Гордън Стейн - творец на още много луксозни и уникални имения от висок клас.

Ако Гордън е духът от лампата, който сбъдва всички желания на вашия обичан принц Аладин. Първото от тях да бъде: ярки оранжеви и червени, наситени сребристи, светлокафяви и златисти цветове, заедно с всичките нюанси на пясъчната пустиня. А синият и зеленият цвят магически се превръщат в хладната и игрива, спокойна лятна атмосфера, с която омагьосва океана, близо до вашата крепост.

От нежно изпипаните резби от месинг, камък и черен гранит върху плочките, до резбите на прозорците и вратите. От килима, събран на земята, до терасата и спалнята, и дори басейна. Басейн, с който второто желание е мигновено изпълнено, заедно с всички сутрешни удоволствия и мечти за това приказката никога да не свършва.

А третото желание: да ви освободи, повече от хиляда и една нощи... нека бъдат "милиони" безкрайните моменти, завити в бяла коприна, докато от чашите пълни, в мига отпивате.

В галерията горе>>> мароканското вълшебство в целия му блясък!

More All About Life