Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Fast Fashion: HERTZOG

Един мъдрец веднъж каза: "Дъската за гладене е сърф, отказал се от мечтите си за сметка на прилична работа."...

All fashion преди 6 години

Един мъдрец веднъж каза: "Дъската за гладене е сърф, отказал се от мечтите си за сметка на прилична работа."

Ние няма да се откажем от нашите мечти, респективно съветваме да не се отказвате от вашите.

Създадени за онези, които знаят какво искат, но въпреки това не са сигурни, че желаят да го намерят, целта на живота е да продължат да се движат... Така че, вземете страховете, емоциите и идеите си на борда и хванете следващата вълна с HERTZOG!

Това е мотото и идеята на младежкия прохождащ и много нов лейбъл HERTZOG, за който главeн виновник е Георги и още две готини мадами, за които ще разберете в редовете по-долу>>> 

V.S: Разкажете ни повече за създаването на логото и бранда ?
Георги: Българската марка Hertzog е основана през 2015 г., започвайки с изработка на класически тениски и суичери по стандартна кройка с минималистичен индивидуален дизайн. Първоначалната идея зад лейбъла беше да навлезе в българската градска и динамично кипяща арт култура. Сега нашата цел е друга, но това ще обясня след малко.

Първоначалният мотив зад логото беше полигонален образ, символизиращ някаква част от извънградския живот. Имахме няколко идеи, накрая се спряхме на тази геометрично изобразена мечка, която е лицето на нашата марка.



V.S: Прекрасни щампи на скейтборди и тениски, как и къде ги откриваме?
Г.: В последната си колекция изкарахме професионални скейт дъски, което за нас беше една стъпка напред в голямата гама от продукти, които искаме да представим в бъдеще. Всичко е на нашия сайт>>> http://hertzog.bigcartel.com/





V.S: Малко да ни разкриете за вашия екип, колко дизайнери творят за Hertzog?
Г.: Говоря в единствено число, но освен аз като основател и собственик на Hertozg има още двама запоздозрени, които са в "отбора "от самото начало. Виктория е момичето, което е до мен в професионален и личен план. Тя е здравият разум в нашия отбор, като смея да твърдя, че всички решения, които е взела, свързани с бранда са били изцяло в правилната посока. Ани е човекът, който може да ушие всичко, за което се сетите, като едновременно с това следи всеки един бод да бъде изпипан до съвършенство. Това в общи линии e тройката заподозрени зад HERTZOG.



V.S: Какво искат да кажат дрехите на лeйбъла?
Г.:
Както споменахме горе, първоначалната идея беше да се гмурнем в уличната култура, но много скоро установихме, че въпреки индивидуалноста на всеки подобен бранд, голяма част от хората биват преситени от streetwear марки и съответно индивидуалното бива претопено. Тогава решихме, че Hertzog трябва да поеме в друга посока. Преценихме да не се спираме само до една ниша в текстилното производство, а да поемем в колкото се може повече посоки. Представете си, че сте човек, който обича да се отделя от шумния и пренаселен град, за да отдъхне на планина, море или някое любимо кътче. За целта ние ще се опитаме да произведем нужната ви екипировка. Изпипвайки нашите дрехи до възможно най-високото и издръжливо качество. Сега нашата цел е да създадем еднакво качествени продукти, свързани с всичко, което ще ви е нужно независимо дали сте в планината, морето или в града. Тук възможностите са необятни, от палатки, спални чували или раници до специална екипировка за зимни спортове или водно гмуркане. Това е една много драстична крачка в една изключително амбициозна ниша в текстилното производство, и, въпреки че България е една малка държава, ние вярваме в огромния й потенциал.

Тепърва разработваме и проучваме материалите и нужните техники за произвдоството на български качествен т.н outdoor equipment.


Ние стискаме палци на Hertzog, освен че ГИ носим с голямо радост, а вие може да ги намерите тук:

http://hertzog.bigcartel.com/
https://www.facebook.com/HERTZOG-959410794083809/
https://www.instagram.com/hertzog_sf/

More All fashion