Следва

Обичта на известните: Адриана и Метин в Ню Йорк

Бруклин напусна дома, Виктория в депресия

Бруклин напусна дома, Виктория в депресия

Други преди 6 години

Бруклин Бекъм вече е далеч от семейния дом в Англия.

От няколко дни сексапилният младеж вече е нюйоркчанин, защото му предстой да започне обучението си в университета, където в продължение на няколко години ще се учи на тънкостите във фотографията.

Мама Вики и тате Дейвид обаче са леко тъжни от факта, че най-големият им син вече не е до тях. Модната дизайнера дори изрази силните си емоции посредством пост в социалната мрежа:

"Толкова се гордеем с теб, Бруклин! Отлични резултати на изпитите за колеж. Толкова много те обичаме и ще ни липсваш ужасно", написа Виктория под снимка на която се вижда как плаче сгушена в сина си.

Малко преди официално да се измести от дома си, Бруклин сподели, че е изключително развълнуван от новата глава в живота си.

"Това е нещото с което искам да се занимавам и вече нямам търпение. Убеден съм, че в университета ще ми е супер забавно", сподели Бекъм.

Въпреки че тепърва ще започва да учи, синът на Дейвид и Виктория вече има добро портфолио. В края на юни тази година, Бруклин организира лична изложба с 24 от фотографиите си, които бяха включени във фотокнига.


More Други