Следва

Ябълкови карамелени рингове "Lolly"

Today, Tomorrow, Always: В приказката на Саша и Стефан!

Кожата ни настръхна докато четяхме тези любовни редове...

All About Life преди 6 години

Кожата ни настръхна, докато четяхме тези любовни редове. Today, Tomorrow, Always, всеки мечтае да бъде този "единствен" в живота, мислите, копнежите на някого. Този някой, който, освен сродна душа, да бъде негов приятел, негово всичко, негова Любов! 

Сигурни сме, че тези, намерили своя "partner in crime" ще се припознаят отлично в днешната ни гост двойка, а за тези, които все още не са, подаряваме следващото интервю. 

То е със семейство Иванови - Саша и Стефан, с които тържествено откриваме поредицата ГОЛЕМИ ЛЮБОВНИ ИСТОРИИ, победители в романтичната ни игра с Avon.

А новите аромати на Avon към серията Today Tomorrow Always - My Everything не случайно са наречени „ценни бижута“ – точно каквито са мъжът и жената един за друг. Усещайки нежното ухание по кожата на половинката, те ще се влюбват всеки ден отново и отново. Уханията съчетават уникалното с класическото, което ги прави неустоимо предложение за всяка модерна двойка.




V.S.: Как се запознахте?
Стефан:
 Запознахме се на 17-ти Декември преди 7 години на едно парти в пиано бар Камино. Общ приятел беше събрал голяма компания.

V.S.: Любов от пръв поглед или?
Стефан:
 Не бих казал, че беше любов от пръв поглед, но определено я оцених като привлекателно момиче (смее се).
Саша: През цялата вечер се чудех какъв е този досадник, дето ме заговаря от време на време.



V.S.:Кой направи първата крачка?
Стефан: 
Безспорно нищо нямаше да се получи, ако не бях проявил известна доза нахалство. Придружих нашия общ приятел на гости у Саша и бих казал, че тогава започнах малко по малко да печеля вниманието й. Видях какви книги чете и докато си говорихме, й обещах да й подаря една поредица от 3 книги, които липсваха в библиотеката. Сигурен съм, че си мислеше, че ще й ги дам всичките наведнъж, само че сметките й се оказаха без кръчмар. Всеки път като се виждахме, й давах по една книга, което ми спечели три изпросени срещи.
Саша: Дам, това беше много подло, но много исках да си попълня поредицата, а тези книги вече не се продаваха.





V.S.: Първата целувка?
Саша: 
След като успя да се самопокани няколко пъти у нас, явно е успял да ме омае достатъчно, за да се замисля за нещо по-сериозно. Една вечер, да не кажа направо си беше посред нощ, гледахме "Кунг-Фу Панда" и малко по-малко сближихме разстоянието помежду ни на дивана. От там вече може да се сетите какво стана.





V.S.: И... дойде момент за сватба? Искаме подробности? Как, къде?
Стефан:
 Нека отбележим, че със Саша сме заедно от 2010-та година, тоест повече от 7 години. Оженихме се преди 3, но аз още след първата година бях сигурен, че това е жената за мен. Малко се забавих, поради други неща, които ни се случваха тогава, но преди 4 години всичко се беше наредило и аз избрах пръстена с главно „П“.

Накратко, щяхме да ходим на ски в Алпите и бях решил да й предложа на най-високия връх в района, който беше достъпен без да ни трябва хеликоптер. Казва се Палинкопф и е с впечатляващите 2864 метра. Всичко беше планирано перфектно, докато 2 часа след като бяхме тръгнали към Австрия не се сетих, че съм забравих пръстена вкъщи. Тотална драма, а в същото време нищо не мога да кажа, за да не се издам! За щастие се сетих, че едни приятели тръгваха доста по-късно. Те бяха моето спасение! Само че, нямах как да им се обадя, след като Саша е в колата до мен. Добре, че спряхме да ядем в Белград и така от тоалетната на ресторанта успях тайно да организирам „транспорта“. Оттам нататък беше „лесно“. Просто трябаше да я кача на върха, да наглася мобилния телефон да снима клипче, да поизчакам да останем сами и да падна на колене. Е, щом сме женени, явно съм се справил. Даже имам и видео доказателство.



Саша: След неколкократните шеги от негова страна, че ще ми предложи на стадион, като по филмите, аз го бях предупредила, че ако го направи, ще получи едно голямо „НЕ“. Казах му, че искам да сме сами, когато ще ми предлага и той се справи перфектно. Не знам дали беше заради -15 градусовите температури или прилично гъстата мъгла, но успя да издебне момент, в който бяхме останали сами на върха. Получи се пълна изненада! Нямах никакво подозрение какво ми готви и съвсем романтично изживях пълен шок, като се стовари на едно коляно пред мен. Толкова се бях ошашавила, че „Да“-то едва се чу и директно му се хвърлих да го целувам.



V.S.: Вярно ли е, че сватбата, то това са: двама луди и 200 гладни?
Стефан: 
При нас гладните бяха само 130, тъй като не успяхме да намерим по-голям ресторант, който да отговаря на изискванията ни. Така като се замисля май гостите бяха повече жадни от колкото гладни. Сигурно за това се получи мега якият купон.

Саша: Не знам кой е по-луд. Той, че ме търпя и ми помага 6 месеца за изработването на поканите и декорацията за сватбата или аз, че въобще се захванах да ги правя. Ние за това се и оженихме на Съединение (6ти Септември), защото сме неразделен екип.


(Linda Alexandriyska / weddings&portraits)



V.S.: Най-забавният момент от сватбата?
Саша: 
Стана страхотна сватба, с много забавни моменти. Приятелите ни бяха снимали поздравително клипче, което се излъчи пред всички гости. В него ни пожелаха цял футболен отбор деца, един приятел обясни как се правят момичета и какво ли още не. Десет минути смях до сълзи. Най-интересното е, че всичко се слива толкова много накрая и е добре, че имаме видео, за да си припомним след това. Имахме и страхотен завършек когато кумът ни предложи брак на кумата. 



V.S.: Обещахте си "завинаги". Как изглежда то?
Стефан: 
Аз си ни представям на около 90 години заедно със семействата на нашите три деца да празнуваме Коледа. А и да има поне десет внука около масата. Така като гледам ще ни трябва доста голяма маса.

V.S.:  Вашата песен?
Саша:
 Landing in London на 3 doors down.



V.S.: Нещото, което те влудява в него/нея?
Саша:
 Не е едно нещо, а много. Като цяло сме луди... и сме един за друг. 
Стефан: Най-много ни влудява малкият, особено като реши, че му се играе в три през нощта.

V.S.: Ако трябва да се сравните с любими филмова двойка, коя ще е тя?
Саша:
 Все още не е създаден анимационен филм по нашата история.
Стефан: Може малкият да стане режисьор и да го продуцира. И двамата сме големи фенове на анимации.



V.S.: Ясно ни е, всичко е цветя и рози, но в действиетелност във backstage какво се случва?
Стефан: Не мога да преценя как се получава, но със Саша изключително рядко се караме. Когато се стигне до конфликт го разрешаваме много бързо. И двамата сме сравнително отстъпчиви хора. Това е и основната причина да се решим да си кажем „докато смъртта ни раздели“.

V.S.: Вечната любов ухае на...?
Саша:
 Бебешка кожа.
Стефан: Понякога мирише и на пълен памперс (смее се). Така си сигурен, че любовта е истинска, а не менте.


За нас... тази, безбожната, изпиващата, крещящата, красивата, вечната любов ухае само на едно - на парфюмът на AVON Today Tomorrow Always My Everything, защото това остава!

More All About Life