Следва

24 aвгуст. Четвъртък. София снощи и днес

Today, Tomorrow, Always: В приказката на Катерина и Ивайло

Тяхната история ни пренесе между редовете на "Тетрадката" и ни подари 3:45 мин. кеф...

All About Life преди 6 години

Втoрата ни романтична среща за тази седмица е с Катерина и Ивайло, първата беше със Саша и Стефан ТУК!

Тяхната история ни пренесе между редовете на "Тетрадката" и ни подари 3:45 мин. кеф докато слушахме любимото им парче Thinking out loud. Пишем за тях и едно не ни излиза от ума: Л-Ю-Б-О-В.

Онази любов, която те води на кино, с която часовете говорене по телефона минават за миг, онази любов, с която споделяш мечтите и стремежите си, онази любов, с която си готов да споделиш живота. Т.е. ВСИЧКО!

А новите аромати на Avon към серията Today Tomorrow Always - My Everything, неслучайно са наречени „ценни бижута“ – точно каквито са мъжът и жената един за друг. Усещайки нежното ухание по кожата на половинката, те се влюбват всеки ден, отново и отново. Уханията съчетават уникалното с класическото, което ги прави неустоимо предложение за всяка модерна ВЛЮБЕНА двойка.

 

Представяме ви Иво и Катя, младо, будно и красиво семейство, което ни каза: "Бихме посъветвали всяка млада двойка да сключи брак, защото заедно сме по-силни, по-щастливи и по-добри... и точно когато намериш правилния човек за теб, всичко се случва много по-лесно, и в професионален, и в личен план!!"

Повече за любовта и пътя към нея, в редовете по-долу>>>



V.S.: Как се запознахте, страхотна двойка?
Kатерина: В университета, учихме заедно, но тогава само бегло се познавахме, историята започна по-късно.
Катерина: Нашата история започва след като завършихме университета. Тогава аз започнах работа тук, в София. Започнахме да излизахме заедно в обща компания с приятели и колеги на кино и по заведения. Започна едно денонощно писане и говорене по телефона, така доста дълго продължи едно голямо гонене, докато не приех да излезeм двамата сами на вечеря ии... от тогава, до сега - вече повече от 3 години сме неразделни. Заживяхме заедно на първата седмица и не сме се разделяли. Най-хубавото е, че имаме общи интереси, развиваме се в професиите си заедно (той е адвокат, аз - помощник-нотариус) помагаме си и се стараем да не спираме да се развиваме, което е свързано с много компромиси и разбиране.

V.S.: Любов от пръв поглед или?
К: Ами определено, когато се връщаме назад във времето и двамата откриваме, че сме имали симпатии един към друг.

V.S.: Кой направи пърата крачка?
К: Той!

V.S.: Първата целувка?
К+И: След първата среща.

V.S.: И... дойде момент за сватба? Искаме подробности? Как, къде?
К+И: Относно предложението.... нямаше как да бъде по-хубаво. Той направи най-романтичното предложение за брак - направи ми подарък за рождения ден (30-годишнина) в Дубай, покани и майка ми и баща ми, защото имал план - да им поиска ръката ми и да ги направи свидетели на предложението му за брак. Направи го по най-романтичния начин - в уникалното заведение "Gold 27", на последния етаж на 7 звездния Бурж ал араб. По отношение на самата сватба беше цяло чудо, че въобще се справихме с организацията! Организирахме всичко за 1 месец - късмет, че имаше свободна дата на мястото, на което искахме да се състои празненството - RIU Pravets, отделно всички по-малки неща, които всъщност са си големи - покани, места, меню, дори и роклята! Някак си успяхме и дори се получи страхотно! Разбира се, имахме много помощници, без тях нямаше да е възможно.

V.S.: Вярно ли е, че сватбата са: двама луди и 200 гладни?
К+И: Ахаха, нее, за нас, освен уникален празник на любовта ни с любимите хора, завинаги ще остане един от най-значимите ни дни - официално, поставяйки начало на семейния ни живот. Чувството е незаменимо!

V.S:. Най-забавният момент от сватбата?
К+И: Речта на кума - нито един от двама ни не може да я възпроизведе, но несъмнено беше най-забавното нещо от цялата церемония.

V.S.: Обещахте си "завинаги". Как изглежда то?
К+И: Споделяйки всеки миг от живота си заедно, независимо лош или добър.

V.S.: Вашата песен?
К+И: Thinking out loud на Ed Sheehan. На нея беше и първият ни танц като семейство.

V.S.: Нещото, което те влудява в него/нея?
К+И: Гледаме да не се сещаме (смеят се).

V.S.: Ако трябва да се сравните с любима филмова двойка, коя ще е тя?
К+И: Ноа и Али, определено. "Тетрадката" просто е нашият филм.

V.S.: Ясно ни е, всичко е цветя и рози, но в действиетелност в backstage какво се случва?
К+И: Опитваме се и там да го превръщаме в цветя и рози, забава и винаги с усмивка да излизаме от каквито и да е ситуации.

V.S.: Вечната любов ухае на...?
К+И: Истинска любов, обич, уважение, подкрепа и много чувство за хумор.

V.S.: В любовта и на война всичко ли е оправдано?
К+И: Първосигнално да, но все пак човек трябва и помисли преди да действа.


За нас... тази, безбожната, изпиващата, крещящата, красивата, вечната любов ухае само на едно - на парфюмът на AVON Today Tomorrow Always My Everything, защото това остава!
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.