Следва

Victoria's Secret's Casting. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Стил урок на седмицата: Колан + Блейзър = ВНЛ

Считаме за излишно да навлизаме в подробности около...

All fashion преди 6 години

Считаме за излишно да навлизаме в подробности около жизненоважната необходимост от хубав блейзър във всеки един добър дамски гардероб. Този факт е пределно ясен за всички ни, не можем да заменим гореспомената дреха за нищо на света, носим я редовно, да не кажем прекалено, а сезонът очевидно не е от каквото и да е значение.


Prabal Gurung Есен/Зима 2017-та


Proenza Schouler Есен/Зима 2017-та


Monse Есен/Зима 2017-та

Хвърляйки обаче по един поглед към тенденциите за Есен/Зима 2017-та, както и към вече шумно развиващите се стрийт такива, няма как да не забележим развитието на един мини тренд, пряко свързан с тази така обичан елемент - блейзъра. Говорим именно за нежното пристягане с колан около талията и съответно над блейзъра. След бърза консултация с дефилетата за настъпващия сезон, събираме нагледни примери от имена като Prabal Gurung, Proenza Schouler и Monse, за да потвърдим казаното. Добавяме още и щипка стрийт стайл кадри, олицетворение на добрия стайлинг, постигнат с помощта на вечния аксесоар.

Що се отнася до неговите особености, там ограничения не съществуват - коланът може да е изработен както от кожа, така и от текстил; в различни размери; с или без декорации. Разполагайки с цялата тази визуална информация, лесно можем да предприемем и някой друг стил експеримент, основаващ се на повече замисъл в комбинирането на смели цветове, а защо не и дори контрастни текстури?


























 

More All fashion