Следва

It`s Fendi, любов!

Before&After: Шахматен минимализъм

Before&After е сред онези модни експерименти, към които обожаваме да се завръщаме...

Shopping преди 6 години

Before&After е сред онези модни експерименти, към които обожаваме да се завръщаме. А сега, в навечерието на есента, обръщаме поглед към любимото преобразяване, съсредоточено или около поемането на напълно различна стилистична посока спрямо нашия герой, или пък около предоставянето на малко по-различна, но все пак сходна с неговия стил перспектива.

Днес се срещаме със София, част от семейството на Ivet Fashion MA, която може да се похвали със завиден собствен стил, както добре се вижда от кадрите. Затова пък ние решаваме да поемем в една минималистична, елегантна и значително по-пораснала стайлинг посока, която, надяваме се, ще се хареса на София.

Преди:


След:

Както, може би, предполагате от кадрите, именно съпоставянето на различни текстури е водещо при построяването на днешната визия на София. На пръв поглед семплите елементи придобиват зрял и привлекателен вид с намесата на правилните структури, ненатрапчиви, но все пак, достатъчни. Джинсите са задължително бели и със средно висока талия; топът е черен със скъсени ръкави и изработен от жив, красиво движещ се креп; а коланът идва в премерен, но въпреки това силен принт. Чантата е в не какъв да е, а именно атрактивния bucket силует, но и още с деликатна перфорация по кожата, докато класическите на пръв поглед стилето изненадват с огледален лак и грабваща погледа текстура. Спрямо бижутата, там подхождаме пестеливо - чифт оувърсайзд обици в нежна овална форма и преливащи се сиво-черни тонове...









Топ Karen Millen
Джинси Patrizia Pepe
Колан Karen Millen
Чанта Karen Millen
Обувки Karen Millen
Обици архив на стилиста



Що се отнася до бюти визията на София, то там намесата е минимална - нанасяме озаряващ хидратиращ крем за избистряне на тена; подчертаваме веждите; нанасяме хайлайтър по различни точки на лицето и завършваме с кремообразно червило в лилаво-телесен тон. Косите оставяме свободно падащи, като добавяме единствено лека текстура с помощта на подхранващ спрей.


Всички елементи от снимките откриваме в бутиците на Karen Millen и Patrizia Pepe в Сердика Център, етаж 0.

Фотография: Марияна Петрова
Стайлинг: Габриела Желева
Грим: с любезното съдействие на козметиката Yves Saint Laurent и Lancome
Модел: София/Ivet Fashion MA

More Shopping