Следва

Големите любовни истории: Криси и Джон, които ни карат да се влюбваме

TINDER: новата онлайн мания за виртуални запознанства

TINDER: новата онлайн мания за виртуални запознанства...

 

преди 6 години

Ще се срещнем в чата – новата онлайн мания за виртуални запознанства – TINDER.

Всичко започна в ученическите ни години – ново училище, нов клас, нови приятели. И така, от между другото момчето от съседния клас ти се усмихна. Среща в кафенето, пред класната стая, на пейките на двора. След това порасна – университетът, новата работа, купоните. Мобилният телефон все още беше устройство за SMS-и, а компютърът служеше само за гледане на филми. Запознанствата бяха случайни, непредсказуеми ... Откраднати погледи от другия край на бара, пиянска смелост да потанцуваме, номера на листчета хартия.

Превъртаме лентата напред, до 2017та, когато виртуалния свят май е объркал доста неща. Включително и значението на думате „запознанство”, „любов от пръв поглед” и „гадже”.
Минаваме бързо покрай MySpace, Facebook, Tweeter и още хиляди вариации и се впускаме стремглаво в новата онлайн версия на „Това е момчето за мен” – TINDER.


Българските момичета станаха по-смели в избора си и с гордо вдигнат пръст рязко отсичат „НЕ” – този изглежда прекалено голям сваляч (това го разбрахме само от усмивката), хмм, този пък е зодия Рак (никак не съвпада с моята), а пък този, този се мисли за голяма работа и всичките му снимки са собственоръчно направени selfie-та.

Запознанствата са по-трудни от всякога. Ок, имаш огромен избор – чаровни, начетени, артисти, но винаги има нещичко, което, като че ли не пасва. Женска му логика бихме казали.
Но мъжете в TINDER, поне българските, грубо се категоризират в около 6 категории + една 7ма – тези които не са българи.


А, сега отворете TINDER и се опитайте да разгадаете кои са те… И дайте им на тези момчета малко зелена светлина, че нали и те били хора…Поне така сме чували, де…



Следва продължение…

More from View Sofia

More