Деси Радева VS Бриджит Макрон: Коя е по-стилна?

Френското първо семейство е на официално посещение в България...

Френското първо семейство е на официално посещение в България.

Еманюел и Бриджит Макрон кацнаха във Варна, където бяха посрещнати от държавния глава Румен Радев и премиера Бойко Борисов.

Разбира се, че на официалното събитие бе и нашата Първа - Деси Радева, пременена в интересна рокля в бебешко синьо. Дизайнът на тоалета на госпожа Радева очевидно гони небрежния френски стил, както и част от кройките на роклите на самата Бриджит Макрон. Любопитното е, че тоалетът на Деси се откроява с интересни бели акценти, които допълнително утежняват картинката, защото излишно привличат погледа към по-грубата й структура. Допълнителни черни точки идват от липсата на чорапогащник, което е недопустимо по етикет за официално събитие, и отворените БЕЛИ обувки.

Анкета

Коя е по-стилна Деси Радева или Бриджит Макрон?

Коментари: 6

K
Kikik (2017/08/25 / 15:12)
Роклята на Макрон бие тази на Радева. Но нашата е с чудесна прическа и грим и в лице изглежда много по-добре от французойката.
M
milemile (2017/08/25 / 15:09)
Макрон е като изсъхнала краставица, Радева - ГМО патладжан. Много зле, но нашата е видимо по-добре, изненадващо свежа кожа.
M
moblam (2017/08/25 / 14:06)
Роклята на Долче и Габана е изключително скучна, а кройката показва, че никак не е елегантна. Доказателство за това е размерът. Въппреки че г-жа Радева е избрала правилния, той откроява недостатъците й - преливащо коремче, стегнат сутиен, опънати мишници и ясно се вижда , че следващият размер ще стои по-скоро като торба. А недостатъци всеки има, но стига цялостната композиция да бъде завършена, а не фокусирана върху тях, всичко е наред.
Елена (2017/08/25 / 12:44)
Моля да бъде извинена, но Десита е ужасна буца. И Радев, също така. Уви.
M
Mishel (2017/08/25 / 12:14)
Тази хубава рокля Долче и Габана, на жената на нашия президент хич не й стои добре. Пуснала е и корем, опънала я е в бюста и под мишниците. Може би трябваше да е един номер по-голяма. На Макрон роклята й седи безупречно, но тя си изглежда ужасяваща по принцип.
L
LuLuu (2017/08/25 / 09:02)
У двете са потресаващи.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.