Следва

Fashion Starter: Различната Алисия Викандер

Големите любовни истории: Криси и Джон, които ни карат да се влюбваме

Криси и Джон, които ни карат да се влюбваме...

преди 6 години

Криси Тaйгън и Джон Леджън са двойката, от която никога не можем да си вземем достатъчно. Харесваме ги на червения килим, харесваме ги в супергеройски onesies, харесваме ги в леглото с кофа пилешки крилца, харесваме ги всякак.







Въпреки че ние сме влюбени в тях от пръв поглед, при самите тях случаят не е съвсем същият.

Ако трябва да опишем любовната им история в една песен, няма да ни се получи, но пък три им пасват идеално: Stereo – All of Me – Love Me Now.

Stereo

Джон и Криси не се запознават на някое супер fancy холивудско парти, а на работа – през 2007г. Джон снима клип към песента си Stereo, а Криси е избрана да краси режисьорския кадър.

Не било любов от пръв поглед – поне по думите на Джон – нито един от двама им не отрича, че са усетили нещо, но и според двамата любовта идва с времето и човек израства, обичайки другия. След кратката си среща на снимачната площадка и „нещото“, което са имали тогава, Джон заминава на световно турне, а Криси като всяка жена, се доверява на интуицията си и оставя нещата на Stand By … или поне така си мисли. Джон, изглежда преосмислил чувствата си, започва да пише и говори по телефона все по-често с обаятелната Криси. И така почти година.

С бавни, но сигурни стъпки, годината разстояние се превръща в повече от сериозна връзка. „Тотално се влюбих в нея по телефона. Много е добра с тези 140 символа. Започнах да откривам чувството й за хумор. Говорехме с часове и аз все повече се влюбвах в това колко увлекателно и остроумно забавна е тя.“

All of me

Веднага след като турнето на Джон приключва, любимата ни, вече официално, двойка започва да прекарва значителна част от времето си заедно. И двамата казват, че това е моментът, в който наистина са осъзнали, че отсрещният е човекът, с когото наистина искат да бъдат.

Защото Джон Леджънд е…Джон Леджънд, предлага брак на Криси на Коледа през 2011г. по време на екзотичната им почивка на Малдивите – на плажа, естествено. Магическата сватбена церемония се състои две години по-късно на брега на езерото Комо, Италия (имаме снимки за доказателство). Мястото е с особено важно значение за любимата ни celebrity – преди време на друго свое пътуване, досущ като в някоя приказка на Андерсен, лодкар ги отвежда до място на езерото и им казва, че там мечтите се сбъдват – Криси по-късно издава своето „Пожелах си мъжа до мен да е този, с когото да прекарам живота си, да имам семейство и деца.“ Сега разбирате ли защо сме влюбени в тях??



 

По-късно двойката се връща на магическото си място, за да заснеме клип към още по-магическата песен All of Me. Ако търсим адекватно олицетворение на истинската любов, то това би било тази песен – Джон излива сърцето и душата си всеки път, когато изпълнява баладата – за по-голямо обяснение в любов от това увековечаване, не сме си и помисляли.

Love Me Now

Най-новата част от любовната им история е малката им безбожно сладка дъщеря – Луна, която е звездата във видеото към песента Love Me Now.






От красива и чиста любов като тази, не може да се роди нещо друго освен щастие, усмивки и най-сладката Луна на света. Криси и Джон са нашият неизчерпаем източник на любов, а песните, около които разказваме историята им, повод за топли чувства, усмивки и малко сълзи. Само можем да си пожелаем и ние да се докоснем до нещо толкова истинско и специално, а през останалото време да се радваме любимите ни Криси, Джон и Луна.






More