Следва

We love: Капсулната колекция деним на Синди Крофорд

Маниашки час: Nike и Virgil Abloh

Креативният директор на Off-White, Virgil Abloh, ни представя 10 смазващи чифта...

All fashion преди 6 години

Креативният директор на Off-White, Virgil Abloh, ни представя 10 смазващи чифта спортни обувки в колаборация с гиганта Nike.

Nike изцяло се доверява на дизайнерските способности на Abloh и му позволява да интерпретира най-емблематичните модели като: Air Jordan I, Air Max 90, Air Force 1 Low, Converse Chuck Taylor и др.





В новите проекти се забелязва малко ъндърграунд настроение. Десетте модела са разделени на две теми - "Revealing" и "Ghosting". Първите са с класически дизайн, а другите имат прозрачни горни части за по-футуристичнен дъх.

Virgil Abloh коментира цялата колекция с няколко думи: "Това, за което говорим, е повече от кецовете. Тези 10 модела счупиха бариерите в изпълнението и стила в модния дизайн. За мен те са на същото ниво като скулптурата Давид, или като Мона Лиза, можете да обсъждате всичко, но най-важното нещо, е че в тези творения има мисъл и това е най-важно."

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.