Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 28.08 - 03.09

Дизайн за вдъхновение: Новата крепост на Риана

От чорапи на палати...

All About Life преди 6 години

От чорапи на палати, любимата ни барбадоска певица Рири сякаш от "скука" реши да увеличи номера на къщите си. 29-годишната красавица отдели близо 7 милиона долара за да притежава това имение.

Минималистичният замък се простира на 650 квадратни метра и се състои от: шест спални, девет бани, лично кино, фитнес зала, голям басейн и къщичка за гости.

По снимките може да забележим, че става въпрос за уникално творение на изкуството. От мрамор в кухнята до мрамор на "паркинга".

Не знаем дали Рири, с компания или сама ще се наслаждава на лукса, но знаем че купонът със сигурност ще бъде винаги на high level - тя обича, все пак!

В галерията горе>>> новото притежание на поп дивата!

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.