Следва

Тенденциите Есен/Зима`17 според Vogue и какво мислим ние: That 70s Show

Тенденциите Есен/Зима`17 според Vogue и какво мислим ние: Return of the waist

Никога не изчезнала от тенденци...

All fashion преди 6 години

Никога неизчезнала от тенденциите, за да се завърне! Панталони и поли с висока талия се носят всеки сезон, и те никога няма да бъдат out of fashion, първо всяка жена обича вталени неща, защото я предизвикват да се чуства секси и силна.

Очевидно модата е наистина безкрайна философия и психологически феномен. След като разнищихме първите три тенденции: Dazzle, Suiting и Forties Blue, е време да се обърнем към...

Тенденция Четвърта:  Return of the waist

Dior (на снимката горе)
Симпатична колекция с малко дискутабилни материи. Със сигурност приятни на допир, но с леко "изветрял" блясък (подсещащ на плат за дъждобран). Но, в глобален план, супер линия за предстоящия сезон, доста смирена... много деним, прекрасни очила и шапки, малко пайети. Топ!

Louis Vuitton
Винаги сме били малко или повече скептични около творбите на тази модна къща (с изключение на чантите и куфарите), но този път изненадата е позитивна. Прекрасни платове, много хармонични кройки, уютна цветова гама за сезона. И някак си усетихме чувство на топлота, едва ли не креативно, с мисъл влязохме в студената зима заедно с всяко модно парче от тази линия.

JACQUEMUS
Релативно млад моден бранд. Чантите, Боже Господи, идеални и перфекти - да ги погледнете задължитено! Много нежно, женствено и модерно ревю. И токчетата са уникални, и шапките, всичко! Браво! Погледнете и се уверете.

HERMÈS
Свежа колекция с много игра на платове, текстури и кожа с косъм. HERMÈS постепено доказва, че не само в чантите, а и в самия дизайн на други модни парчета са естети от първи ред.

More All fashion