•  

Fashion Starter: Различната Алисия Викандер

Различната Алисия Викандер...

Силна, изтънчена и магнетично оживена, изключително успешната Алисия Викандер, разговаря за киното, любовта към бижутата и какво тя намира за секси.

Шведската актриса притежава хипнотизираща красота, определено присъствие и класа, присъщи на притежателка на Оскар (Алисия печели награда на Академията за поддържаща женска роля във филма „Датчанката“). В интервюто си с Buro 24/7 Singapore Алисия открехва вратите към света на Лара Крофт и капака на кутията си с любими бижута.

Най-пленяващото в бившата балерина не е перфектната и стойка, изключителна умереност в изказа и тактичност, а здраво стъпилата й на земята личност и несломима духовитост.

Майката на Алисия, Мария Викандер, също е актриса и като всяка жена ценител на красивите бижута, тя е човекът, който представя света на киното (а и на скъпоценните накити) на Алисия. „Любовта ми към киното и бижутата, особено тези на Bvlgari, определено е наследена от майка ми, но чак през тийнейджърските си години осъзнах, че всички актриси, на които се възхищавам – Ингрид Бегрман, Одри Хепбърн, Елизабет Тейлър – всички те по някакъв начин са свързани с историята на къщата. Особено Serpenti серията, намирам я за отличителна за Bvlgari.“

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.