Деси Радева: Еволюцията в стила на Първата дама

Около драмата предвид Първата дама на България...

След прочетените ви коментари, уважаема читателска аудитория, около драмата предвид Първата дама на България, Десислава Радева, и нейната синя рокля, взехме решение да направим едно ретроспективно подсещане за стиловия и оксиморонов напредък в имиджа й.

Коментари от типа: Дали по закон България има титла Първа дама, няма да обсъждаме, взаимно ще си го спестим и пренасочваме вниманието и времето си в друга полезна посока.

Десислава Радева е жената на Президента - това е факт и в действителност я прави Първа дама.

А и, нека не изпадаме в истерия за 3 500 лева. Моля ви - за бал и абитуриентска рокля може, а за първа дама - не може. Що, нали? Въпросът е кой!

Коментари: 2

I
Irina Fru Fru (2017/08/30 / 19:20)
Бизнесдамата Илиана Алипиева се накипри с млечносинята рокля на "Долче и Габана", която облече и президентшата Десислава Радева при гостуването на семейство Макрон у нас. Шефката на MDL, която е представител на световни модни марки у нас, като "Долче и Габана", "Диор", "Армани" и много други, и ги продава в своите бутици, се е пременила в същия тоалет за 1450 евро и се е снимала в социалната мрежа, след което облече в същата рокля и Радева, макар и назаем. Разкритието направи устатата Соня Колтуклиева в социалната мрежа, която не й спестява укора, че е проява на лош вкус известната модистка да си прави реклама на гърба на Деси Радева. Майката на бившия депутат от РБ Антони Тренчев и виден представител на столичния хайлайф е сред съветниците по стил на жената на президента за тоалетите й, откакто е стъпила на "Дондуков" 2. Радева й благодари в профила си още след визитата в Брюксел, когато бе накипрена в дантелена рокля на наша дизайнерка. За разлика от Радева обаче Алипиева е обула затворени обувки на висок ток в цвета на роклята от Евксиноград, а не сандали на бос крак. След като първо става популярна нейната снимка в Инстаграм, Алипиева рекламира бизнеса си във Фейсбук и със снимка на Радева и Макрон със слагачески комплимент: "Много силен дебют на Първата Дама като домакин. Безупречна визия и перфектно поведение. Поздравления, Dessy Radeva!" Хвалбата бизнесдамата нескромно отправя към себе си, защото изборът на роклята е именно неин и от нейния магазин. Приятелите й пък я обсипват със суперлативи, че на нея роклята й стои далеч по-добре, отколкото на президентшата.
I
Irina Fru Fru (2017/08/30 / 19:19)
Много глуповат и неясен текст. Авторът открива топлата вода с думите, които и децата знаят "Десислава Радева е жената на Президента - това е факт и в действителност я прави Първа дама."... Толкоз ли не стопля мозъчето на т.нар. Филип Тренчовски, че въпросът не е в тези 3500 лева, а в това - кой ги плаща? А з атова какво ще каже гениалният Филип http://kanal3.bg/news/59880-Vidzte-koy-se-nakipri-s-roklyata-na-Desi-Radeva%2521

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia