Следва

Fashion battle: Urban jungle!

Деси Радева: Еволюцията в стила на Първата дама

Около драмата предвид Първата дама на България...

All fashion преди 6 години

След прочетените ви коментари, уважаема читателска аудитория, около драмата предвид Първата дама на България, Десислава Радева, и нейната синя рокля, взехме решение да направим едно ретроспективно подсещане за стиловия и оксиморонов напредък в имиджа й.

Коментари от типа: Дали по закон България има титла Първа дама, няма да обсъждаме, взаимно ще си го спестим и пренасочваме вниманието и времето си в друга полезна посока.

Десислава Радева е жената на Президента - това е факт и в действителност я прави Първа дама.

А и, нека не изпадаме в истерия за 3 500 лева. Моля ви - за бал и абитуриентска рокля може, а за първа дама - не може. Що, нали? Въпросът е кой!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.