Следва

Марк Зукърбърг стана татко за втори път

Today, Tomorrow, Always: В приказката на Антония и Георги!

Дойде ред и на третата (за щастие) влюбена двойка...

Други преди 6 години

Дойде ред и на третата (пу, за щастие) влюбена двойка, която като трилистна, със силата на четирилистна детелина усмихва днес колебливия ни метеорологично ден. 

Любов, за която можем да четем само в "книгите за любовта", любов, която срещаш в гимназията и потвърждава, че всичко може да е сапунени мехурчета, рози, обичане и радост, когато сме двамаТА!

Правим плавно гмурване в света на Антония и Георги, пренасяйки се в атмосферата на красива старинна библиотека, където слушаме тази вълшебна приказка и мечтаем! !

Тук е моментът да вметнем, че вдъхновението ни е двойно подкрепено от новите аромати на Avon към серията Today Tomorrow Always - My Everything. Неслучайно наречени „ценни бижута“, те са точно това, което са  мъжът и жената един за друг. Усещайме нежно ухание по кожата на половинката, влюбваме се още и още всеки ден, отново и отново.


V.S.: Как се запознахте?
Антония:
Аз го забелязах на паркинга пред гимназията – беше „kind of cool” и от колата дънеше музика... Явно харесвам лошите момчета (смее се).
Г: В коридорите на гимназията. Също така посещавахме дълго време едни и същи заведения – може би случайност. После в университета се опознахме доста по-добре.

V.S.: Любов от пръв поглед?
А:
Любов от много, много погледи – отне й известно време да се развие и да разцъфне, около 3 години и доста напред-назад и от двете страни.
Г: Бих казал, че определено имаше привличане от пръв поглед, а любовта дойде впоследствие – според мен един поглед не е достатъчен да се влюбиш в някого, освен ако външността не е единственото нещо, което те интересува - за мен влюбването се разпростира над цялостния облик, характер и качества на човека до теб – дори и неговите слабости и чудатости.

V.S.:Кой направи първата крачка?
А:
Аз!
Г:
Само си мисли, че е тя! Аз бях планирал всичко, тя просто не знае... Изиграх си картите правилно!

V.S.: Първата целувка?
А:
Доста неромантична – в дискотека... Абе, не е за разказване!
Г: Честно казано, не си спомням, но на 99% съм сигурен, че е в заведение, което обяснява до голяма степен факта, че ми се губят детайлите около съответната вечер.



V.S.: И... дойде момент за сватба? Най-хубавият, разказвайте, как, къде,...?
А:
Предложението беше комбинация от много любими неща, включително сапунени мехурчета и Хари Потър, но ще запазим пълните детайли в тайна. А сватбата беше приказна, буквално – темата беше „Книга за любовта“, тъй като аз съм луда по книгите, а Георги искаше да ми угоди. Състоя се на 18 Април, годината беше 2015-та, мястото - хотел Шератон. Имахме декорации от книги по масите, постер за снимки ала „Имало едно време“, както и книга за гости, в която събрахме любимите цитати от книги на нашите гости. И, разбира се, фотосесия в библиотека.
Г: Доста хубава сватба стана, според мен – събрахме се приятели, познати и роднини и си направихме страхотен купон, въпреки че ми беше общо взето забранено да пия и то най-вече от ТЪЩАТА.

V.S.: Вярно ли е, че сватбата, това са: двама луди и 200 гладни?
А:
Ами, има известна доза истина. Шегата настрана, най-ценното е, че хората се събират усмихнати, щастливи и заедно, за да се порадват и отпразнуват любовта и емоциите, споделени между двама души.
Г: ДА! 



V.S.: Най-забавният момент от сватбата?
А:
Хвърлянето на жартиера – не бяхме очаквали толкова ергени, готови за сватба!
Г: Според мен след средата на вечерта, водещият беше доста почерпен (може би повече от средното ниво на гостите) и обърка многократно правилата на една игра, която целеше да покаже доколко добре се познават младоженците – DJ-ят ми зададе няколко въпроса за мен, на които Антония трябваше да отговори. Всички се смяха много!

 
V.S.: Обещахте си "завинаги". Как изглежда то?
А: Нашето завинаги е нашето семейство (независимо колко ще порасне след време), хванати за ръка, на брега на морето. Ще строим пясъчни замъци и ще гледаме залеза.
Г: Каквото и да става, оставаме заедно – дори и в най-трудните моменти, за да се подкрепяме и да си даваме сила. С годините може чувствата, страстта и огънят да избледнеят, но връзката, партньорството и семейството остават непоклатими и основополагащи.

V.S.: Вашата песен?
A.: Две са: I Don’t Wanna Miss a Thing на Aerosmith, на която беше първият ни сватбен танц и I Wanna Know What Love Is на Foreigner – на нея пък се сгодихме.
Г: Съгласен съм с Антония.

V.S.: Не може само красоти, кое ви влудява в другия?
А.:
Три от топ отговорите, които получавам, когато го карам да направи нещо: „Ей сега!“, „След малко“ и „5 минути“.
Г.: Всичките й нещица, които са навсякъде из вкъщи – редовно се спъвам.

V.S.: Ако трябва да се сравните с любими филмова двойка, коя ще е тя?
A.: Нещо анимационно ще да е – не сме драматични, и много романтични не сме, стараем се да не се взимаме много насериозно... Примерно, мамутите Мани и Ели от „Ледена Епоха“ сме.  Понякога се караме, понякога забравяме разни неща, но пък накрая всичко приключва със смях и усмивки. Общо взето, щом сме двама, страшно няма!
Г.: Нямам никаква идея! Доминик Торето и Лети от “Бързи и Яростни” .

V.S.: Ясно ни е, всичко е цветя и рози, но в действиетелност във backstage какво се случва?
А.:
Случват се нормалните за всяка двойка неща: разни битовизми, които напрягат ежедневието, понякога не ни стига времето да бъдем толкова заедно, колкото ни се иска. Стараем се да го компенсираме това явление с почивки, на които сме си само двамата, защото тогава наистина всичко си е точно цветя и рози.
Г.: Битовизми винаги има, но се стараем да сме над тези неща – опитваме се да си помагаме по всевъзможен начин във всички аспекти от ежедневието.

V.S.: Вечната любов ухае на...?
А.:
Море и лимони от амалфийското крайбрежие.
Г.: Вкусна храна!

V.S.: В любовта и на война всичко ли е оправдано?
А.:
Не искам да съм крайна, но определено доста неща минават между капките в името на любовта. За войната не знам – надявам се да не ми се и налага да разбирам.
Г.: Общо взето, да!


В приказката на Саша и Стефан ТУК!

В приказката на Катерина и Ивайло ТУК!

 

More Други