Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Fashion battle: Urban jungle!

В традиционната вече рубрика, разглеждаме модата като забавлението...

All fashion преди 6 години

В традиционната вече рубрика, разглеждаме модата като забавлението, което й е отредено да бъде. Под формата на импровизиран креативен двубой, двама от редакторите ни се "въоръжават" с лепило, ножици и букет от цветове, за да покажат как зададената тема разцъфва във въображението им.

А днес това е Леопардовият принт- константа във вечния дамски гардероб, но и още в този, съобразен с тенденциите за предстоящата Есен 2017-та.

Габриела




Леопардовият принт е бейсик елемент, който намира своето приложение сезон след сезон. Освен задължителното леопардово палто, което никога няма да остарее и да напусне гардероба ми, решавам да прокарам още един такъв на пръв поглед пипкав елемент, който да раздвижи есенната естетика. Под формата на макси рокля с набор на талията и с подпис от един от най-модните сканди брандове - Ganni, мотивът придобива адекватното за 2017-та звучене. След това картинката се допълва с лекота от Nike Cortez кецовете, ретро котешките очила и една малка, но ярка по цвят чанта...

Рокля Ganni 390лв.

Чанта Nico Giani 637лв.

Кецове Nike 138лв.

Очила Le Specs 214лв.

Филип



В днешния ни fashion battle, залагаме на леопардовия принт, като естетика и визия в модата. Избирам тези модерни "кецове", които свободно можем да кажем, че до някаде са и унисекс. Изработени в Италия, от леко блестяща черна кожа с класически перфорации и 6 сантиметрова леопардова платформа.  Мяу!

Намираме от тук. 





 

More All fashion