Следва

Тенис колекцията на Фарел Уилямс и adidas Originals

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Компилация от знаменитости

Казвали сме го и преди, ще го кажем пак, музикалните събития в Америка като по закон дават повод за размисъл откъм стилистична гледна точка поне. Именно затова днес включваме три от вече обсъдените знаменитости от VMA и в компилацията с гафове, начело с Ники Минаж, която забележете, наподобява нещо средно между кукла Барби и стриптийзьорка, облепена в розов латекс. Хайди Клум пък, облечена в рокля от новия бранд на бившия креативен директор на Roberto Cavalli - Dundas, сякаш малко е прекалила с плътта на показ...



А Деми Ловато, за която не бихме могли да кажем, че се е обличала впечатляващо когато и да е, този път сразява, за жалост обаче с негативи. Особеният й подбор за вечерта се състои от дантелен гащеризон, оставящ малко на въображението и продължаващ надолу в пайетени шалвари. Освен с категоризация от безумен кич, силуетът още е и крайно неподходящ за тялото на Деми, като в резултат тя изглежда някак грубовата, а иначе красивите й извивки биват загубени под лошата дължина и кройка.

Когато оръжията стават аксесоари

Притежанието на оръжия в Америка е тема, провокираща множество противоречия, а повод за още едно такова е организираното наскоро "модно" ревю в Уисконсин. Неговата идея е да покаже нагледни примери за това как и къде можем да носим пистолета винаги със себе си, но по незабележим начин, разбира се. А аксесоарите, с чиято помощ оръжието остава незабелязано включват изобилие от колани и чанти.

Самата идея, но и провеждането на подобно събитие е индикатор за лошата посока, към която всички ние вървим...

Кайли в дизайнерските си начинания

Мнението ни по повод дизайнерските начинания на която и да е от представителките на клана Кардашиян-Дженър е категорично, но това не пречи да поместим още някой друг техен гаф по темата тук.

Най-малката от сестрите ще пуска съвсем скоро линия от тениски, на които ще бъде изобразен не кой да е, а самата тя и то по бански. Кадрите ще бъдат подбрани измежду богатата й колекция от бикини кадри, с които тя усилено залива социалните мрежи ден след ден. Първият кадър е вече налице, а от него разбираме още, че в концепцията на дизайните се състои и съчетаването на цвета на конкретния бански на Кайли с фона на тишърта. На това му казваме ние дизайнерски нюх!

Разминаване в номерацията

В социалните мрежи не за първи път се случва да бъдат повдигнати обвинения срещу номерацията на H&M, състоящи се в това, че по думите на клиенти различните модели дрехи на бранда не си съответстват по размер, макар и написаното на етикета да е едно и също. С приложените снимки от клиенти на бранда, става ясно за както точно говорим.

Освен различия в размерите на отделните модели, клиентите настояват още, че номерацията на шведския гигант като цяло е прекалено умалена, а твърденията им идват отново подкрепени със снимки, на които ясно се вижда чифт върху чифт наложени джинси от един и същи размер, но реално съвсем различни в своята големина - едните са H&M, а другите Primark.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.