Следва

Тенис колекцията на Фарел Уилямс и adidas Originals

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Компилация от знаменитости

Казвали сме го и преди, ще го кажем пак, музикалните събития в Америка като по закон дават повод за размисъл откъм стилистична гледна точка поне. Именно затова днес включваме три от вече обсъдените знаменитости от VMA и в компилацията с гафове, начело с Ники Минаж, която забележете, наподобява нещо средно между кукла Барби и стриптийзьорка, облепена в розов латекс. Хайди Клум пък, облечена в рокля от новия бранд на бившия креативен директор на Roberto Cavalli - Dundas, сякаш малко е прекалила с плътта на показ...



А Деми Ловато, за която не бихме могли да кажем, че се е обличала впечатляващо когато и да е, този път сразява, за жалост обаче с негативи. Особеният й подбор за вечерта се състои от дантелен гащеризон, оставящ малко на въображението и продължаващ надолу в пайетени шалвари. Освен с категоризация от безумен кич, силуетът още е и крайно неподходящ за тялото на Деми, като в резултат тя изглежда някак грубовата, а иначе красивите й извивки биват загубени под лошата дължина и кройка.

Когато оръжията стават аксесоари

Притежанието на оръжия в Америка е тема, провокираща множество противоречия, а повод за още едно такова е организираното наскоро "модно" ревю в Уисконсин. Неговата идея е да покаже нагледни примери за това как и къде можем да носим пистолета винаги със себе си, но по незабележим начин, разбира се. А аксесоарите, с чиято помощ оръжието остава незабелязано включват изобилие от колани и чанти.

Самата идея, но и провеждането на подобно събитие е индикатор за лошата посока, към която всички ние вървим...

Кайли в дизайнерските си начинания

Мнението ни по повод дизайнерските начинания на която и да е от представителките на клана Кардашиян-Дженър е категорично, но това не пречи да поместим още някой друг техен гаф по темата тук.

Най-малката от сестрите ще пуска съвсем скоро линия от тениски, на които ще бъде изобразен не кой да е, а самата тя и то по бански. Кадрите ще бъдат подбрани измежду богатата й колекция от бикини кадри, с които тя усилено залива социалните мрежи ден след ден. Първият кадър е вече налице, а от него разбираме още, че в концепцията на дизайните се състои и съчетаването на цвета на конкретния бански на Кайли с фона на тишърта. На това му казваме ние дизайнерски нюх!

Разминаване в номерацията

В социалните мрежи не за първи път се случва да бъдат повдигнати обвинения срещу номерацията на H&M, състоящи се в това, че по думите на клиенти различните модели дрехи на бранда не си съответстват по размер, макар и написаното на етикета да е едно и също. С приложените снимки от клиенти на бранда, става ясно за както точно говорим.

Освен различия в размерите на отделните модели, клиентите настояват още, че номерацията на шведския гигант като цяло е прекалено умалена, а твърденията им идват отново подкрепени със снимки, на които ясно се вижда чифт върху чифт наложени джинси от един и същи размер, но реално съвсем различни в своята големина - едните са H&M, а другите Primark.

More All fashion