Следва

Тенденциите Есен/Зима`17 според Vogue и какво мислим ние: Soft Leather

Тенис колекцията на Фарел Уилямс и adidas Originals

... е вероятно най-красивата спортна колаборация на лятото...

All fashion преди 6 години

... е вероятно най-красивата спортна колаборация на лятото.

Изобщо, Фарел и adidas Originals са очаквано добра комбинация, поради което и новият им съвместен проект се чака с голям кеф. Този път иде реч за колекция тенис дрешки - великолепни в класическата си окраска шорти, тениски и прочие, всички в ярките цветове и стилистика на 70-те.

Естествено, ретро имиджът ни най-малко не ни смущава, всички неща в колекцията са направени както повеляват най-съвременните разработки в текстила, така че играта да е не само красива, но и съвършено професионална. На ярко синия корт с такава екипировка ще изглеждаме като кралици.

Испанската тенис икона с венецуелски корени Гарбина Мугуруса, лице на колекцията, импровизира корт-битка, в която рекламира новия си ансамбъл, специално за промо-видеото Game Set Love.

Колекцията е в продажба от 31 август. И, даже ако не играете тенис, ще ви е адски трудно да се въздържите от трескавото придобиване на бродирано елече в духа на извънградски клуб, ярки маратонки или убиец-хавлия, с която и на плаж, и на басейн, и спорт - ти се ходи, без да ти се спира.

More All fashion