Следва

Нека вали

Тенденциите Есен/Зима`17 според Vogue и какво мислим ние: Soft Leather

Световно известното модно списание Vogue...

All fashion преди 6 години

Световно известното модно списание Vogue, в тази епоха на тенденции бе предвидилo няколко модни къщи повтарящи се с другите - ние обаче, тях ще ги изключим от днешната дискусия, за да не се връщаме, а да продължим напред с лейбълите, които не са коментирани досега.

Кожата, винаги актуална, когато става въпрос за сезона Есен/Зима. Черната и кафявата остават класика, но и нови нюанси влизат в тенденциите:

Разнищваме - Тенденция Шеста: Soft Leather

Acne Studios (на снимката горе)
Искрено да ви кажем, тези тенденции и подбраните силуети към тях за Есен/Зима са толкова скучни, досадни, и тн. и тн. Някак си придобиваме впечатление, че всичките тези колекции, с изключение на Balmain, Gucci, Alexander Mcqueen, Prada и Miu Miu, са "скорени и измислени" от един и същи дизайнер. Естествено, че има много хубави модни парчета, но едно и също се върти. В съмнение сме дали асортиментът на модните трендове преди да се родят колекциите е позитивен или негативен. Може би, е окей да има някаква последователност в модната индустрия, но креативността стагнира, а пък креативният човек може да се вдъхнови от всичко.

Извинете Acne Studios, за необърнатото внимание. Най-новата им колекция е ретро-вдъхновена. Манекени с нехайно отношение, деконструирани плетива и луксозни тъкани. Интересни очила и кройки.

Valentino
Феите на италианския дизайнер нежно прелетяха над модния подиум. Феерични и флоралистични, уверени в самите себе си, без отстъпка от стила си. Знаем, че и вие и ние си го обичаме.

Tod's
Значи, дефинитивно, ако ви липсва яке, палто или било то подобно модно парче, изработено от кожа, Tod's е най-правилният избор, който ще направите. Предлагаме ви да си пуснете ревюто, и да настръхнете!
 


Тенденция Първа: Dazzle

Тенденция Втора: Suiting

Тенденция Трета: Forties Blue

Тенденция Четвърта: Return of the waist

Тенденция Пета: That 70s Show

More All fashion