Love to quote: “Да живееш е да си музикален...” и още от Майкъл Джексън

59! Толкова щеше да навърши днес...

59! Толкова щеше да навърши днес "Краля на попа", ако беше жив.

За съжаление обаче, големите таланти редовно напускат нашия свят преждевременно - може би, за да може да подарят вдъхновение там горе или там долу.

Майкъл Джексън, който почина на 25-ти юни 2009 година, ще го помним вечно - то е ясно, както и с музиката, така и с визията, житейския път и какво ли още не, което кокетно обикаляше около легендарното му име.

Пускаме си Billie Jean, They Don’t Care About Us или Thriller и се вдъхновяваме с едни от вечните цитати на негово Величество КРАЛЯ:

“Хората ме питат как правя музика. Казвам им, че просто стъпвам в нея. То е като да стъпиш в реката и да се понесеш по течението. Всеки момент в реката има своята песен.”

“Всички ние сме продукти на нашето детство.”

“Ако влезеш в този свят със знанието, че си обичан, и напуснеш този свят със знанието за същото, тогава всичко, което се случва в промеждутъка, може да бъде преодоляно.”

“Често хората просто не виждат това, което виждам аз. Имат прекалено много съмнения. Не можеш да дадеш всичко от себе си, когато се съмняваш в себе си. Ако не вярваш в себе си, кой би повярвал?”

“В свят, изпълнен с омраза, все пак трябва да се осмеляваме да се надяваме. В свят, изпълнен с гняв, все пак трябва да се осмеляваме да утешаваме. В свят, изпълнен с отчаяние, все пак трябва да се осмеляваме да мечтаем. И в свят, изпълнен с подозрение, все пак трябва да вярваме.”

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.