Следва

София на... Мина Кайе

Love to quote: “Да живееш е да си музикален...” и още от Майкъл Джексън

59! Толкова щеше да навърши днес...

Celebrities преди 6 години

59! Толкова щеше да навърши днес "Краля на попа", ако беше жив.

За съжаление обаче, големите таланти редовно напускат нашия свят преждевременно - може би, за да може да подарят вдъхновение там горе или там долу.

Майкъл Джексън, който почина на 25-ти юни 2009 година, ще го помним вечно - то е ясно, както и с музиката, така и с визията, житейския път и какво ли още не, което кокетно обикаляше около легендарното му име.

Пускаме си Billie Jean, They Don’t Care About Us или Thriller и се вдъхновяваме с едни от вечните цитати на негово Величество КРАЛЯ:

“Хората ме питат как правя музика. Казвам им, че просто стъпвам в нея. То е като да стъпиш в реката и да се понесеш по течението. Всеки момент в реката има своята песен.”

“Всички ние сме продукти на нашето детство.”

“Ако влезеш в този свят със знанието, че си обичан, и напуснеш този свят със знанието за същото, тогава всичко, което се случва в промеждутъка, може да бъде преодоляно.”

“Често хората просто не виждат това, което виждам аз. Имат прекалено много съмнения. Не можеш да дадеш всичко от себе си, когато се съмняваш в себе си. Ако не вярваш в себе си, кой би повярвал?”

“В свят, изпълнен с омраза, все пак трябва да се осмеляваме да се надяваме. В свят, изпълнен с гняв, все пак трябва да се осмеляваме да утешаваме. В свят, изпълнен с отчаяние, все пак трябва да се осмеляваме да мечтаем. И в свят, изпълнен с подозрение, все пак трябва да вярваме.”

“Трябва да излекуваме нашия накърнен свят. Хаосът, отчаянието и безсмисленото разрушение, които виждаме днес, са резултат от отчуждението на хората един от друг и от среда им.”

“Да правиш нещата толкова добре, колкото последния път, не е достатъчно.”

“Смисълът на живота се съдържа във всеки един житейски израз. Той е представен в безкрайността от форми и феномени, които съществуват в цялото сътворение.”

“Да живееш е да си музикален, като се започне от танца на кръвта във вените ти. Всичко живо има ритъм. Усещаш ли твоята музика?”


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.