Следва

Тенденциите Есен/Зима`17 според Vogue и какво мислим ние: The Fluted Dress

VMAs 2017. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

В Редакцията акцентът неизменно пада върху модния разговор...

All fashion преди 6 години

В Редакцията акцентът неизменно пада върху модния разговор.

И затова днес, вече по традиция, подбираме всичко любопитно откъм стилистична гледна точка на големите събития и познатите ни знаменитости, за да се отдадем на сладки, но откровени приказки за заслужени комплименти или пък остра критика.

Темата ни този път: музикалните видео награди на MTV

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Петя.

Оценката ни за Хейли Стенфилд в Atelier Versace

Габриела 5/10

Заради крехката си възраст актрисата изглежда все още като дете, което някак си не подхожда на провокативната рокля на Versace. Въпреки прекрасната бюти визия, цялостният резултат никак не ми допада.

Цветина 6/10

Общо взето нищо ново от Хейли. Типично за Versace дизайнът има доста акценти, които разпокъсват погледа - роклята обаче е хем доста кукленска, хем има нещо провокативно. Солей плисетата обаче май вече са аут от тенденции, така че завидно дързък избор, може би?!?

Петя 10/10

От цялото звездно съсловие, изсипало се на червения килим на тазгодишните музикални видео награди на MTV, Хейли е единствената, чиято цялостна визия наистина ми хареса - роклята на Atelier Versace е повече от подходяща за червения килим и е напълно подходяща за структурата й.
 

Оценката ни за Хейли Болдуин в Zuhair Murad

Габриела 9/10

Този тип визии никак не са ми по вкуса, но цялостно се е получило много добре. Самата Хейли е красива, но леко грубовато излъчване й е неоспорим факт, който доста стеснява спектъра й от аутфит опции. Точно затова оценявам, когато й се е получило.

Цветина 8/10

Харесва ми! А и комбото между гащеризон и голям колан около кръста в момента е ултра тренди, разкроените крачоли допълнително внасят един "Седмица на модата" привкус, а металическите отенъци всички знаем, че са ТОП! Учудващо - дълбокото V-образно деколте не седи никак евтино и пошло.

Петя 7/10

Първата визия на Хейли Болдуин отново не ни изненада особено - сребрист catsuit на Zuhair Murad - достатъчно екстравагантен за събитие от този тип, но и нищо чак толкова фрапантно.
 

Оценката ни за Хейли Болдуин в Alexandre Vauthier

Габриела 4/10

Ето това имам предвид, когато казвам, че е грубовата и рядко й се получават визиите. Избраният гащеризон сам по себе си е прекалено пипкав, но върху много фино момиче и задължително с други аксесоари, би стоял, може би, интересно...

Цветина 3/10

Дантелата може и да е в окото на модната буря, но не и поднесена по този начин. Ботушите над коляното определено се завръщат за идния сезон и ще присъстват в гардеробите на най-големите, защото обиколиха дефилетата. Аутфитът ясно заявява - "Знам какво следва и го нося преди всички!"

Петя 2/10

... за разлика от втория аутфит на модела, който просто ни остави без думи. Разбираме, че Хейли по принцип залага на изпитаното, но два гащеризона за една вечер - просто не. Пък и самата комбинация от дантелен catsuit и тези ботуши, поне за мен, е една идея по-вулгарна отколкото трябва.
 

Оценката ни за Кеша в Monsoori

Габриела 2/10

Вероятно има някакъв замисъл тук, който на мен ми се губи, не би могло иначе този избор да е реален. Но дори и това да е така, "препечената" бюти визия, прическата и бижутата са недопустими.

Цветина 1/10

Категоричен fail на стилистите! Покъртителна кройка, прекалено много обем, къдри и какво ли още не - немислимо подобна рокля да седи на подобна фигура...

Петя 0/10

При положение, че изпълнителката е напълняла, стилистите й би трябвало да го имат предвид, избирайки тоалет. Самият тоалет би стоял добре на жена с по-различна структура.
 

Оценката ни за Парис Джексън в Dior

Габриела 10/10

Адмирации за стилиста, работата му е невероятна. И Парис има грубо излъчване, но тук всичко е така добре съобразено, че не би могла да изглежда по-добре.

Цветина 10/10

От където и да го погледнеш е като по учебник, но то в последните колекции на Кюри няма и как иначе да е! Божествена, въпреки смесицата от флорални и други мотиви. Земните цветове също са много есенно тренди!

Петя 8/10

Роклята на Dior перфектно допълва бохо-хипарския стил на Парис, усъвършенствайки го и правейки го red carpet ready.


Оценката ни за Ванеса Хъджинс в Yanina Couture

Габриела 1/10

Да не би да е шега? Горкото момиче!

Цветина 3/10

Дори и да искам, не мога да намеря смисъл в долната част на роклята. Ретро вълни, отчаян опит за внимание или пък интересно дизайнерско решение. Въпреки това, доста приятна горна част на дизайна. Цветът също не е за подценяване!

Петя 4/10

Червеното не е кой знае колко креативен избор за жена с черна коса, но затова пък е добре изпитана комбинация и определено е подходяща за Ванеса. За сметка на това модела на роклята съвсем не е - моделът на Yanina Couture ненужно скъсява силуета на актрисата.

More All fashion