Месечен ХОРОСКОП - Септември 2017

Astro преди 6 години

Знакът на Девата символизира прехода към зрялост и израстването на личността, тя носи тази сила, напомняйки ни, че очите ни трябва да бъдат отворени за детайлите, за неизбежната реалност. След забавленията и еуфорията, които донесе месецът на Лъва, периодът на Девата ще събуди вдъхновението, но, докато сме здраво стъпили на земята, наясно с възможностите и шансовете си. Сега организационните ни умения работят на пълни обороти. Така силата на Девата благоприятства практическите занимания и съставянето на изрядни планове.

Информацията и събитията все още ще бъдат повлияни от мощните затъмнения през изминалия месец. Септември ще отключи сензитивността ни, което ще даде положителен аспект на иначе нестабилната енергия на ретроградния Меркурий /до 6-ти ептември/, сега можем да насочим вниманието си към решаването на стари проблеми, както и на душевните терзания, от чието освобождение се нуждаем.

На втори септември Марс образува тригон с Уран, което ще събуди у всички желание за независимост. Ще се нуждаем от свобода на действия според вътрешните ни инстинкти, отивайки към положената цел, без ограничения. Инстинктите обикновено не грешат, а сега те са значително по-обострени. Използвайте това в своя полза и извлечете максимума от всеки шанс, който месецът ще ви предостави.
 

Хороскоп

Още от Astro