Месечен ХОРОСКОП - Септември 2017

Astro преди 6 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

През септември представителите на зодия Овен вероятно ще имат срещи и дискусии от бизнес характер. Ще ви се отворят възможности за изява, както и за някои нови начинания, които представляват интерес за вас. Това ще ви мотивира и амбицира силно, карайки ви да вземете важни решения, отлагани досега. 
Има хора от обкръжението ви, които ще допринесат за определени конфликти. Опитайте да избегнете провокациите, макар и да е трудно, тъй като тези лица участват в живота ви по определен начин. В този случай трябва да бъдете по-отстъпчиви и умерени.

Перипетиите, които ще се появят по пътя ви този месец, ще са по-скоро възпитателни и ще дадат добър урок. Така ще знаете как да се справяте в определени ситуации, които неизбежно ще изникват пред вас.
Разговорите и комуникацията са много важни, особено около 12-и и 13-и септември. Научавате много – дори само със слушане. Същевременно, недейте да таите мисли и чувства, които напират да излязат навън.

Не забравяйте и хората, помогнали ви да стигнете до мястото, на което сте днес. Да, вие сте истински воин и се борите за успехите си, но в живота ви има няколко важни фигури, които оказват много силно влияние върху вас. Тези хора са много ценни.
 

Хороскоп

Още от Astro