Месечен ХОРОСКОП - Септември 2017

Astro преди 6 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Септември ще бъде интересен и важен месец, който ще повлияе силно върху бъдещето ви. Въпроси, свързани с финанси или работа, ще бъдат решени по най-добрия възможен начин. Късметът е на ваша страна, но все пак се оглеждайте внимателно около себе си за важните подробности, които може да пропуснете.
Има хора, които зависят от вас и вашите действия. Това може да създаде някои проблеми, тъй като сега отговорността ви е по-голяма, отколкото обикновено.
Отношенията ви в професионален план ще се развиват добре, а в личен ще трябва да си зададете някои въпроси. На прага сте на нов период от живота си, а това изисква известни равносметки.

Сега вътрешното ви Аз иска да се противопостави: на несправедливостта, на половинчато свършената работа, както и на некоректността от страна на определени хора. Чувствате, че твърде дълго търпите върху себе си неща, които могат да се променят, ако запретнете ръкави и ги промените. Никой няма да има правилно отношение към вас, ако не си го извоювате. Дайте да се разбере, че не заслужавате всичко това върху гърба си.
Бъдете по-пресметливи и организирани от обикновено. Ако планирате добре действията си, всичко ще се развие така, както го желаете. 
Не ви липсва романтика през септември. Мнозина биха завидели на жестовете, които ще получите от страна на един човек.
 

Хороскоп

Още от Astro