Месечен ХОРОСКОП - Септември 2017

Astro преди 6 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Представителите на зодия Близнаци ще бъдат разтърсени от определени спомени, които ще напомнят забравени преживявания. Странно, но това ще породи положителни предчувствия, че нещо хубаво ще се случи, тъй като ще ви даде яснота за това къде се намирате в момента.
Ще разширите кръга си от приятели и познати: месецът изисква по-голяма динамика в графика ви. Ще излизате повече, ще се срещате с нови хора, ще завържете интересни контакти. Това се отнася както до професионалния, така и до личния аспект на живота ви.
Месецът е подходящ за пътуване, особено, ако то е с определена цел. Събитията, свързани с това пътуване, ще ви донесат успехи.
Септември ще ви донесе много любов. Обвързаните представителки на зодията ще имат поводи да се отдадат на романтика. Необвързаните ги чака нова тръпка.

Насочете фокуса си върху положителните неща в живота ви. Това е особено важно в средата на септември, когато ще попаднете в лек екзистенциален вакуум. Това, което ви кара да сте активни, да се събуждате сутрин и да продължавате напред, ще ви отговор на въпросите, които ви измъчват в момента.

Наблюдателните ви умения са отлични към 23-и и 24-и септември. Използвайте чувствителността си към детайла, за да постигнете желаните цели. Септември изисква от вас и спокойствие, което ви дава чиста гледна точка върху нещата.
 

Хороскоп

Още от Astro