Месечен ХОРОСКОП - Септември 2017

Astro преди 6 години

РАК 22.06 – 23.07

През този месец ще имате множество срещи, контакти и събирания. Някои от тях ще бъдат свързани с професионалното ви развитие, а други – с личния ви живот. В момента лесно могат да възникнат конфликти и кавги на работното място, трябва да сте по-сдържани и да се фокусирате върху целите си, абстрахирайки се от всякаква негативна енергия. Самите вие ще бъдете заредени положително от определени преживявания, които са ви донесли много радост.
Очаквайте важна новина през този месец, която ще промени бъдещето ви в прогресивен аспект. Особено важна роля в живота ви този месец ще изиграят хора, които познавате отдавна – с тях имате история, която винаги ще бъде с вас. Не всяко минало трябва да бъде загърбено и оставено далеч зад вас.

Ще предприемете конкретни действия, свързани с пари, които ще бъдат особено важни за вас през този месец.

Важното за периода е да запазите баланса си между личния и професионалния живот. И двете са много важни и изискват вниманието ви на 100%. Ако оставите едното на заден план, то и другото ще започне да куца, тъй като двете сфери са свързани помежду си. Емоциите, които ви мотивират и ви дават положителна нагласа у дома, ви правят и по-добри на работа. А работните успехи са сигурен фактор за състоянието вкъщи. Вие получавате нужната подкрепа от любимите си хора. Нищо не ви спира да постигнете това, което желаете.

Не спирайте движението и динамиката си във всяко едно отношение. Дори в свободните ви минути се старайте да правите нещо зареждащо и продуктивно.
 

Хороскоп

Още от Astro