Месечен ХОРОСКОП - Септември 2017

Astro преди 6 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Важно за вас посещение или среща ще се състои през септември. Това е чакан момент, който ще ви направи много щастливи през целия месец.
Уви, в момента в семейството ви има напрежение. Това се дължи на някаква външна намеса в лицето на някого, който не трябва да се бърка в тези отношения. В противен случай ще има противоречия, ненужни обяснения и объркване.
Въпреки всичко, вашата вътрешна хармония ще бъде силна. Вие сте по-решителни и смели, имайки ясната представа точно какво искате. Каквито и да са препятствията по пътя към желаната цел, знайте, че всичко ще е за добро. Може да получите отказ или да срещнете несъгласие, но това ще бъде добър урок за вас и развитието ви.

Важно е да не забравяте да се грижите за себе си. Любовта към собственото Аз е тайната рецепта към всеки друг успех, който предстои да постигнете.

В началото на месеца сте много продуктивни и работата ви поддържа заредени с енергия. Спортът е важна част от живота ви, затова не трябва да пропускате да се движите и да поддържате себе си във форма.
Това, което искате, е по-близо, отколкото предполагате. Огледайте се наоколо и ще откриете, че под носа ви има множество богатства, от които трябва да се възползвате.

Около 26-и и 27-и септември любовният ви живот е на преден план. Нямате нужда от нищо друго – само от специален човек, с когото да споделяте невероятни моменти. Необвързаните представителки на зодията също ще имат възможността да изживеят романтика, тъй като в момента са много обаятелни и ще се сдобият с куп почитатели.
 

Хороскоп

Още от Astro