Месечен ХОРОСКОП - Септември 2017

Astro преди 6 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Периодът ще фокусира ангажиментите ви, тъй като сте наясно, че без тях не можете да стигнете, където поискате.
Възможно е да влезете в пререкания с някого от семейството ви, но можете да избегнете подобни недоразумения, ако запазите спокойствие. Девите обичат да показват къде бъркат другите и защо именно те са прави, но често остават неразбрани, а събеседниците им се обиждат. Затова задръжте импулсите си в себе си и ги насочете към нещо продуктивно, което няма да коства нервите ви.
Ще бъдете обект на специално внимание от човек, който ще се опита да ви зарадва с невероятен жест.
Прибързаните действия не са за предпочитане и вие сте наясно с това. Затова огледайте добре обстоятелствата, преди да правите каквото и да било.

Много хора могат да гледат на вас критично, но без особено основание. В никакъв случай не трябва да оставяте това по този начин. Защитете правата си без да се колебаете. Трябва да го правите по-често.
Около 10-и и 11-и септември сте изследователски настроени. Имате амбицията да научите нови неща, да разговаряте с интересни артистични хора и да преоткривате света. Това ви кара да се чувствате щастливи и живи, така че, поддържайте целите си високи, за да се стремите винаги към върха.
 

Хороскоп

Още от Astro