Месечен ХОРОСКОП - Септември 2017

Astro преди 6 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Родените под знака на Везни през този месец ще трябва да съумеят да издържат на напрежението в работата. Понякога животът ви поставя препятствия, които най-малко сте очаквали, но ако помислите върху тях, ще научите нещо ценно. Във вашия случай това най-вероятно ще бъде свързано с определени конфликти и недоразумения с ваш колега. В работната среда не винаги отношението е дружелюбно, но справянето със ситуацията ще ви донесе по-скоро позитиви, отколкото излишни нерви.
През септември любовта, вниманието и топлината, която получавате от близките си, ще бъдат основният ви двигател. С широка усмивка, готовност и мотивация постигате всичко.
Ако усещате, че навлизате в еднообразието и рутината, то потърсете интересни дейности, събития или хора, с които можете да избягате от всичко това.

В началото на месеца искате да помислите повече за себе си. Сега имате нужда да си починете, да откриете вдъхновение, да правите това, което обичате – независимо дали то е рисуването, или просто похапването на шоколад.
В средата на месеца ще разберете, че имате контрол над това как ще се развиват повечето неща за вас. Всичко е във вашите ръце, трябва само да действате.
Споделяйте ценните мигове с любимите си хора. Няма нищо по-важно за вас, а особено сега това ще ви донесе всичко, от което се нуждаете.
 

Хороскоп

Още от Astro