Месечен ХОРОСКОП - Септември 2017

Astro преди 6 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Много от плановете ви през този месец ще бъдат свързани със семейството. Имате нужда да прекарате повече време с близките си, както и да пречистите ума си от хилядите ангажименти.
В работата у вас се създава чувството за еднообразие. Не трябва да оставяте нещата така. Макар и да откривате хармонията у дома и със семейството си, то и там трябва да внесете известни промени.
Ще получите важни новини, които ще повлияят бъдещите ви възгледи в определена сфера.
Очаквайте специален жест, подарък и внимание от млад човек от обкръжението ви. Няма значение дали има повод, този човек държи да ви покаже колко държи на вас.

До средата на месеца ще развиете ново умение, от което досега не сте предполагали, че се нуждаете. Всяка ситуация сега изисква своите методи, а вие не смятате това да ви спре. Имате си поставени цели, от които не смятате да се отказвате. Знайте, че късметът е на ваша страна.
Не сте готови да се разкриете пред всекиго, а има хора, които така силно искат да ви опознаят. Трябва да им дадете шанс, макар че е хубаво да ги оставите да го заслужат. Точно сега нямате нужда от разочарования.
 

Хороскоп

Още от Astro