Месечен ХОРОСКОП - Септември 2017

Astro преди 6 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За представителките на зодия Стрелец месец септември ще бъде благоприятен за финансова стабилизация. Очаквани и неочаквани доходи от повече от един източник са напълно възможни.
Интересно развитие ще има ново приятелство с човек от друго място или националност. Не сте предполагали колко лесно можете да се сближите с някого и то за толкова кратко време.
Като цяло, приятелите ви са всичко за вас сега. Те ще ви подадат ръка – в най-правилния момент, когато имате нужда и не бихте могли да „изплувате“ без тях. Същевременно и вие ще бъдете всеотдайни и добри приятели, помагайки и давайки безценни съвети. Че за какво са приятелите?!
Това ви дава много надежда, позитивни мисли и топлина. Насочете тази хубава енергия към действията си.

Още в началото на месеца се насочвате към дългосрочни цели. Сега това е ваш приоритет, а вие сте готови да работите за него усърдно, отдавайки необходимото.
Детето у вас се събужда в средата на септември – искате да танцувате, да скачате, да откривате неща за пръв път с неподправено удивление и радост. Оставете тази вътрешна сила да ви води в личен план, но в професионален се придържайте към всичко, което знаете добре.
Сега виждате цялостната картина на нещата и това ви харесва. Останете високо, за да имате предимството на тази гледка.
 

Хороскоп

Още от Astro