Следва

Крадем визии: Nude комбото на Бела Хадид

Всички носят: Ganni

Ganni нескромно се нарежда сред познатите ни street style worthy брандове...

All fashion преди 6 години

Ganni нескромно се нарежда сред познатите ни street style worthy брандове, благодарение на огромния си свитък фешън почитатели.

Съвпадение или не, ние пък сме почитатели на стила на тези дами, сред които Пернил Таисбек и Емили Синдлев.Именно защото следим отблизо техния еклектичен и подчертано сканди стил, нямаше как да не забележим изобилстващите им аутфити с един свързващ мотив, а именно точките. Актуалният десен, който наблюдаваме отблизо цяло лято, търпи красиво развитие при Ganni, където върху ефирния екрю сатен се разливат симпатичните точки.

Като част от пролетно-лятната колекция на бранда за 2017-та, която е в продажба и в момента без намаление, polka dot мотивът закачливо намира своето място по миди и мини рокли, слип топове, тренч вариация, но и още миди пола с цепка и къдри.

Симпатичните модели безспорно печелят и нашите овации, като държим да отбележим, дизайните съвсем не се ограничават с топлия сезон. По примерите на тук подбраните модни лица, всеки един от елементите може лесно да влезе в есенна интерпретация с помощта на един оувърсайзд пухкав пуловер или чифт симпатични боти...

























 



 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.