Следва

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Стокхолм

Тенденциите Есен/Зима`17 според Vogue и какво мислим ние: Continental Quilt

Може би това е най-интересната тенеденция...

All fashion преди 6 години

Може би това е най-интересната тенеденция, която Vogue предвижда за този сезон. Юрган, ама в буквалния си смисъл. Знаете, че всички ние имаме дни, в които просто ни идва да се увием с одеалото от леглото, да излезем от вкъщи и да не ни пука.

Последна, но не на последно място - Тенденция Седма: Continental Quilt

Dries Van Noten (на снимката горе)
Както винаги, маестрален в дизайна на десена. Приятна, вдъхновяваща и успокоителна колекция.

Chanel
А, Шанел, бебета. Модната къща показа, че фешън подиумът не е мъртъв. Усеща се мириса на новата ера в модата, този лейбъл дава знаци на ново начало, начало на футуризъм и модернизъм. Фантазия към космоса и по-далеч.



Roksanda
Тази пък колекция е буквално от юрганите вдъхновена - ама от тези на тавана. Поне креативният директор да беше прекарал по-динамични нощи в леглото си преди да проектира подобни дизайни. Има симпатични парчета не е до толкова зле.

Coach 1941- скъп Тimberland
Винтидж инспирейшън here. Много са сладки, красиви аксесоарни детайли, чанти, шапки, палта, развихрени роклички, което води до щастливи клиенти.

Moncler Gamme Rouge
About inspiration: Модерна Покахонтас. Приятна, спортна и малко нахакана като настроение колекция. Със сигурност и вие ще се съгласите с нас, че бихме си купили поне половината линия.

More All fashion