Следва

Маниашки час: Snake attack

NEW FACE на YSL ГРИМ: Зои Кравиц

От мига, в който тя се появи на екрана

преди 6 години

От мига, в който тя се появи на екрана, знаете има хора за които е достатачно само един поглед и те остават завинаги мемориранив нашата мемория.


С 3 милиони последователи в инстаграм Зои се превръща за някои от нас, в потенциялна модна икона. Автентична, уверена в себе си и в професията с която се занимава, талантлива и безстрашна, това са епитетите които притежава тази уникална актриса и те я правят буквалното олицетворение на YSL ГРИМ за тази година. YSL се гордее да каже добре дошла на актрисата в семейството като нов посланик.
С появата си в проекта за красота на YSL, “Before the Light”, който открива музикални таланти по целия свят, тя използва силата на грима и разкрива индивидуалността на талантите на сцената.
Зои е зашеметяваща в новата си роля с първата от няколко рекламни кампании – Tatouage Couture- лансиране през август 2017. Тя идеално подхожда на творческата енергия на YSL.


“YSL Beauty винаги е била една от любимите ми марки. Способността й да съчетава шик стил с тенденциите винаги е била за мен един от най-добрите начини да изразиш себе си чрез модата и грима. Нищо не е насила, нищо не е изкуствено, но всичко дръзко, силно и без страх. Много съм развълнувана да работя с тази легендарна и вечна марка.“ Зои Кравиц.

More from View Sofia

More