Следва

Today, Tomorrow, Always: Дани, Камен, Любовта

Кой е по-готин: Новият шеф или новият каталог на IKEA

Новият управителят на ИКЕА България Никос Ифантидис..

Други преди 6 години

Новият управителят на ИКЕА България Никос Ифантидис представи резултатите на компанията от изминалата каталожна година по време на специалното ежегодно събитие за представянето на новия каталог на ИКЕА. Компанията продължава да регистрира растеж и отбелязва 14% ръст на посетителите по всички търговски канали, 11% ръст на продажбите и 13% повече клиенти в сравнение с предходната каталожна година. Трите търговски канала на бранда в България отчитат oбщ оборот от 103 млн. лв. Компанията регистрира общо 2,8 млн. посетители и 1,1 млн. клиенти. Тези резултати са oтражение на цялостното представяне на ИКЕА в България, включително магазин ИКЕА в София, онлайн магазина и двата центъра за поръчки във Варна и Бургас.

Новият каталог на ИКЕА пък ни кани в дневната – събирателно място за семейството и приятелите и сцена на нашия живот у дома. В днешно време, когато животът става все по-динамичен, новият каталог ни показва как нашият дом може да следва начина ни на живот и да се адаптира към промените в него. Затова тази година ИКЕА ни приканва да създадем #мястозаживот – за всичко, което е наистина важно за нас. Решенията в каталога са фокусирани върху това как да направим повече място вкъщи за дейностите и нещата, които обичаме – независимо от размера на бюджета и квадратурата, с която разполагаме.

До тук чудесно, но ние имаме едно питане: Готин нов шеф, готин нов каталог на IKEA... Кой е по-готин? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Кой е по-готин?

More Други