Следва

Петъчна доза секс: Джеймс Макавой

Today, Tomorrow, Always: Дани, Камен, Любовта

Искате да върнете вярата си в любовта? Искате да пророните сълза за неподправеното чуждо щастие? Искате да знаете, че Приказките са възможни? Тази история е за вас! 

Други преди 6 години

Искате да върнете вярата си в любовта? Искате да пророните сълза за неподправеното чуждо щастие? Искате да знаете, че Приказките са възможни? Тази история е за вас! 

В разказването й ни подкрепиха... 
новите аромати на Avon към серията Today Tomorrow Always - My Everything. Неслучайно наречени „ценни бижута“, те са точно това, което са мъжът и жената един за друг. Усещаме нежно ухание по кожата на половинката, влюбваме се още и още всеки ден, отново и отново.

V.S.: Как се запознахте?
Дани: На работа в офиса на Хюлет Пакард... моето бюро беше до много добър приятел на Камен и Камен редовно носеше разни неща за хапване... Питах го един ден, дали не може и един шоколадов кейк да завърти (уж на майтап), но на следващия ден Камен дойде именно с шоколадов кейк.

V.S.: Ох, обичаме ги тия случки. Т.е. ЛЮБОВ от пръв поглед?
Д:
Наистина беше любов от пръв поглед... , а и аз бях толкова разочарована от бившата си връзка, че се бях зарекла да си взема 10 котки и да живея сама, ха-ха, Слава Богу, не се стигна дотам. Камен ме омагьоса със страхотните си хумор, спокойствие и чар.

V.S.: Кой нападна пръв? Първата крачка обикновено се пада на по-смелия, та, кой се оказа по-безстрашен от двама ви?
Д.: Камен направи първата крачка. Бяхме на връх Перелик да караме сноу-кайт. На мен ми стана в един момент студено, той седна зад мен и ме гушна. Чувствах се като най-обичания и желан човек на света. Беше 17.1.2014-та.

V.S.: Първата целувка?
Д.: Романтика на залез слънце на Перелик. До ден днешен, когато се целунем, все едно се връщаме там, на върха. Може би е важно да спомена, че дни след първата ни целувка Камен ме запозна с Христо, неговият син, който тогава беше на 4 годинки. Харесахме се и ние от пръв поглед и се влюбихме един в друг  до ден днешен Христо е втората ми голяма любов. Сега е вече на 8, ще бъде втори клас. Гордея се с това уникално, умно, любвеобилно и забавно дете.



V.S.: И... дойде момент за ДА! Най-хубавият, слушаме го!
Д.:
Точно преди 1 година, на 1 Септември 2016 г., прибирайки се от работа, Камен каза „Слънчо, ела да ти покажа нещо на терасата“. Започнах да мисля какво може да има там, което да е чак пък толкова интересно. Камен каза „Виж....“ и аз гледах, но нищо не виждах „Кое, Слънчо, да видя?“ Камен: „Познай“.... Дани: „Куче? Кола? Кайт екипировка? Ограда нова?“, какво всъщност искаш да ми покажеш? Обърнах се към него с въпросителна на лицето и го видях... мечтания Тифани пръстен в синята кутийка. Никога не съм и сънувала този пръстен наистина да е мой един ден. Но ето, че Камен беше обърнал целият свят и особено този на Тифани Ню Йорк, за да поръча мечтата ми (всъщност бях споменала само веднъж, на майтап, че без Тифани не се омъжвам, но той беше чул и запомнил!).

Попита ме: Ще се омъжиш ли за мен? Не мислих и секунда и казах ясно „ДА!“

Може би един от най-романтичните моменти в живота ми (залез слънце, София под нас, нашата къща, щурците...).

Започнахме веднага с подготовките за сватбата. Датата беше много бързо избрана. Седмицата ми е щастливото число. 17 Юни 2017, за да го помни по- лесно (17.1.2014 г. е началото на ДаниКамиХриси /, а 17.6.2017 - началото на нашето семейство).

Ако имате познати от зодията Дева, би трябвало да се сетите веднага как Дани се хвърли в плануване, декорация, списък с гости и т.н. Каменчо само каза „аз ще ти направя Арката, Слънчо, за да си я запазим като спомен и си я сложим в градината“.

Мечтата ни беше да се оженим на плажа. И двамата сме моряци, кайтисти и обожаваме морето. Нямаше изобщо как да се оженим другаде освен на морето. Созопол е от 25 години домът на моята мама. С помощта на моя дългогодишна приятелка от детството, която организира сватби, веднага се захванахме. Какви цветя, какви цветове (разбира се, беше ясно, че нашите цветове трябва да са морски, любимият ми цвят е тюркоаз, значи и сватбата ще е в бяло и тюркоазено).

Шаферки??? Да, да и пак да. 7 на брой. Най добрата ми приятелка Марион от Германия (аз самата живях 23 години в Германия и се върнах 10 месеца преди да се запозная с Камен), кръщелницата ми от Германия Йохана, Деница (която беше от самото начало на „ДаниКами“ с нас), Дорис (жената на единия ми братовчед), Диди (жената на другия ми братовчед), Йоана (жената на брата на Камен), Маги (сестричката, която нямах и намерих в Хюлет Пакард).
Кумовете ни, най-добрите ни и близки приятели, Силвия и Чочо, се съгласиха на секундата да кумуват (и ни скриха на всички шапките какво бяха измислили, съчинили, организирали)... все още нямяме думи и сме трогнати за вниманието и любовта.

V.S.: Вярно ли е, че сватбата, това са: двама луди и 200 гладни?
Д.: Не бих казала... беше най-романтичният момент в живота ни. Всичко беше измислено, нагласено, красиво и стилно... но, никой не можеше да предвиди, че в момента на нашата църковна венчавка, при най-важната думичка на Камен - „ДА!“, слънцето изгря. Цял ден беше влажно, имаше облаци, морето беше уникално тюркоазено, ръмеше, когато ме взимаха и "откупуваха", играхме хоро на терасата ни, 120 души се радваха и забавляваха с нас. Роднини, приятели, "колего-приятели", деца...

Отзивите на всички бяха „най-яката сватба, на която някога сме присъствали“ мисля, че от снимките ще придобиете добра представа.

V.S.: Най-забавният момент от сватбата?
Дани: Имаше много такива моменти... Примерно, докато Камен вървеше по пътеката към олтара прозвуча „Star Wars“ – любимите ни филми. Много беше забавно хвърлянето на букета, тъй като бяхме измислили с помощта на DJ Pepi (страхотен професионалист) игра. 2 отбора с по 6-7 неомъжени жени, които трябваше да направят най-красивата булчинска рокля от кухненска хартия, ха-ха. Уникални дизайни излязоха, много смях, много екшън.
За хвърлянето на жартиера също имаше интерактивна игра от неженените мъже. С плавници трябваше да минат един паркур и печелившият отбор се бореше за жартиера. Пак много смях, различни тактики и спъвания.

V.S.: Вашата песен?
Lionel Richie & Diana Ross – Endless Love.

V.S.: Обещахте си "завинаги". Как изглежда то?
Д.: Заедно, през трудности, радост... споделяне на моменти. Много пътувания с нашият катамаран Еос. Много кайт сесии на Гьокчеада.... от трима да станем поне четирима.
К.: Любов, разбирателство, уважение, романтика и компромиси, които правиш с радост.

V.S.: Не може само красоти, кое ви влудява в другия?
Д.:
„Just a genius dominates the chaos“ - мисля, че това е най-точно казано. А и за една жена Дева хаос е много относителна дума, ха-ха. Влудява ме това, че не мога да му се сърдя по-дълго от 5 минути. Кой ли може изобщо да устои на тази усмивка и тези очи, пълни с любов?!?!

Камен: Всичко ме влудява в Дани, но само позитивно. Лудо влюбен съм в нея и всеки ден любовта расте. Дани е страхотна майка, всеотдайна и любвеобилна, търпелива и умна.

V.S.: Ако трябва да се сравните с любими филмова двойка, коя ще е тя?
Дани: Моника и Чандлър от „Приятели“ /с хумор и респект един към друг, с много романтика и винаги влюбени/. Чувстваме се едно цяло само когато сме заедно.

V.S.: Ясно ни е, всичко е цветя и рози, но в действиетелност във backstage какво се случва?
Д.:
Честно казано бяхме единствено заети с това да сме нон стоп усмихнати и влюбени и бяхме просто щастливи да споделим този специален ден с най-близките ни хора. Много булки и младоженци казаха „ ааа, това което си го представяте, и на половина няма да се случи така, както го мислите!“ и наистина не беше така.... беше 1000 пъти по-хубаво, красиво, забавно, топло и истинско. Не сме се притеснявали за абсолютно нищо. Христо се чувстваше много важен като часто от сватбата ни, присъстваше на рязането на тортата (измислена също от нас). Христо не беше гост, а домакин.



Преди да ме вземат и откупят с музика и тъпани (което бих препоръчала на всички младоженци, уважавайте традициите ни, гостите ни от Германия бяха поразени от духа, танците и веселбата), подготовката течеше с пълни сили. Още не бях съвсем готова, когато красъци и смях разцепиха направо женската „тишина“ - „Кааааамееееен идваааааа“ – беше надхитрил всички, беше прескочил терасата и през кухненското прозорче и хоп на третия етаж през вратата се появи ръката му. Голяма паника при шаферките, които ме пазеха. Моментът, в който Камен ме видя в роклята, готова за него, беше магичен.

V.S.: Вечната любов ухае на...?
Д.: Вечната любов ухае за нас специално на МОРЕ – свобода – разбирателство – споделяне – нежност – уважение.


 В приказката на Саша и Стефан ТУК!

В приказката на Катерина и Ивайло ТУК!

В приказката на Антония и Георги ТУК!
 

More Други